Huis > H > Hoe Zet Je Youtube Op Een Smart-Tv?

Hoe zet je YouTube op een Smart-TV?

Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke kabels heb ik nodig voor een Smart TV?

Er is een netwerkaansluiting op de Smart TV. Sommige smart tv's worden geleverd met een intern draadloos wi-fi accessoire of kunnen worden uitgebreid met een draadloos wi-fi accessoire.

Trouwens, waarom doet youtube het niet op mijn smart-tv?

Smart-tv's, Chromecast en gameconsoles

Start de YouTube-app opnieuw. Start je apparaat helemaal opnieuw op: haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er weer in. Voor gameconsoles: verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update de firmware-/systeemsoftware van je apparaat.
Hoe zet ik YouTube op mijn Samsung tv? Stap 1: Open de YouTube-app op je TV. Stap 3. Ga op je smartphone of pc naar youtube.com/activate en voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd. Stap 5: Als je het aanmeldproces hebt afgerond, zie je het bevestigingsscherm in de app.

Is YouTube gratis op tv?

Nee, YouTube is niet gratis op tv. Je moet een YouTube Red abonnement hebben om YouTube op tv te bekijken. Hoe zet je YouTube op Ziggo tv? Om YouTube op Ziggo TV te zetten, moet je je tv op internet aansluiten en vervolgens naar de YouTube-app gaan. Zodra u in de YouTube-app bent, moet u de zoekbalk vinden en "Ziggo TV" typen. Nadat u het Ziggo TV-kanaal hebt gevonden, moet u het selecteren en vervolgens op de knop "toevoegen" drukken. Zodra u het Ziggo TV-kanaal aan uw YouTube-account hebt toegevoegd, kunt u YouTube-video's op uw tv bekijken.

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe moet je YouTube installeren?

Kijk op je smartphone of tablet naar YouTube met de YouTube-app. Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Waarom krijg ik geen beeld op YouTube? YouTube kan een zwart scherm vertonen als uw webbrowser niet is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Het is mogelijk dat de plug-in Adobe Flash Player nog wordt gebruikt in oudere versies die niet meer door YouTube worden ondersteund. Oplossing: Over het algemeen worden sommige browsers automatisch bijgewerkt.

En nog een vraag, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung tv?

Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps. Dienovereenkomstig, hoe voeg je app toe op samsung tv? Ervan uitgaande dat u een app wilt toevoegen aan uw Samsung TV:
1. Navigeer op het beginscherm naar en selecteer APPS.
2. Als u de gewenste app kent, selecteert u Zoeken en voert u de naam van de app in. Selecteer de app.
3. Als u niet zeker weet welke app u moet installeren, bladert u door de aanbevolen, best beoordeelde en betaalde apps door elke categorie te selecteren. Als u meer apps wilt bekijken, selecteert u See more.
4. Selecteer Installeren. Voor sommige apps moet u mogelijk een Samsung-account maken of u aanmelden.
5. Als u de app wilt starten, selecteert u Openen. Of ga naar het startscherm en selecteer de app in de lijst met apps.

Dienovereenkomstig, wat kost youtube tv?

Er zijn geen vaste kosten voor YouTube TV, omdat het een abonnementsdienst is. De basisprijs voor YouTube TV is 49,99 dollar per maand, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 70 kanalen. U kunt echter korting krijgen op uw maandelijkse prijs als u zich aanmeldt voor een langere abonnementsperiode.

Door Malamut Hassin

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een YouTube account? :: Hebben alle Smart TV's wifi?
Handige links