Huis > W > Wat Is De Shift Toets?

Wat is de shift toets?

Spreek uit als: sjift toets. Functie-combinatietoets op het toetsenbord. De Shift-toets heeft op zichzelf geen functie, maar wordt in combinatie met één of twee andere toetsen ingedrukt. Wanneer u de Shift-toets tijdens het typen van een letter indrukt, verschijnt er een hoofdletter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is de Alt-toets?

De spatiebalk op de meeste toetsenborden heeft een plaats voor de alt-toets.

Wat is de Plaktoets?

Met plaktoetsen bedient u met één hand of vinger een Windows computer. Plaktoetsen is een software instelling en vervangt combinaties van toetsen die u nodig heeft om een computer te besturen, bijvoorbeeld Ctrl-Alt-Delete. Waar vind ik de Windows-toets? Op toetsenborden van computers die Microsoft Windows gebruiken, vindt u meestal een Windows-toets met het gekende 'Windows-vlaggetje', links beneden naast de spatiebalk en de alt-toets. De meeste gebruikers weten wel dat ze met deze Windows-toets het startmenu kunnen openen en sluiten.

Wat betekent 😵?

De 😵 emoji, ook bekend als de "duizelige emoji", wordt gebruikt om verwarring, desoriëntatie of duizeligheid uit te drukken. Hij kan ook worden gebruikt om aan te geven dat iemand zich overweldigd voelt. Wat betekent deze smiley 😬? De 😬 emoji, ook bekend als de grimasemoji, wordt gebruikt om een reeks emoties over te brengen, waaronder frustratie, pijn of angst. Hij kan ook worden gebruikt om een ongemakkelijke of oncomfortabele situatie over te brengen.

Gerelateerde artikelen

Wat is F8 toets?

De menubalk wordt geactiveerd wanneer u deze toets een paar keer indrukt.

Wat dit betreft, wat betekent deze smiley 😘?

De betekenis van emoji-symbool 😘 is gezicht dat kus toeblaast, het is gerelateerd aan gezicht, kus, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "😍 gezicht onverminderde". Daarvan, wat betekent 😋? De betekenis van emoji-symbool 😋 is lachend gezicht dat lippen likt, het is gerelateerd aan genieten, gezicht, glimlach, jammie, lekker, mmm, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "😛 face-tongue".

Wat is de betekenis van 🙏?

De gevouwen handen

Verkeerde interpretatie: Twee handen die aan het bidden zijn. Werkelijke betekenis: Deze gevouwen handen betekenen “alsjeblieft” of “bedankt” in het Japans.
Wat betekent 😊 op Snapchat? De 😊 emoji op Snapchat betekent dat je blij bent met de snap die je net hebt verstuurd.

Bovendien, waar zit het paragraafteken?

Het paragraafteken wordt gebruikt om het einde van een alinea aan te geven. Het staat meestal aan het eind van een alinea, maar het kan ook aan het begin of in het midden van een alinea staan. Het paragraafteken wordt gewoonlijk niet gebruikt in formeel schrift, maar het kan wel gebruikt worden in informeel schrift om de lezers te helpen begrijpen waar een paragraaf eindigt en een andere begint.

Door Mackie Branche

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een smiley in Outlook? :: Hoe maak je een lachende smiley?
Handige links