Huis > W > Waar Is De Alt-Toets?

Waar is de Alt-toets?

De Alt-toets bevindt zich op de meeste toetsenborden aan weerszijden van de spatiebalk; veel toetsenborden hebben maar één Alt-toets, links van de spatiebalk, en een Alt Gr toets aan de rechterkant van de spatiebalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat is de control toets op mac?

Windows-toetsMac-toets
Control Windows-toetsCommand
Home en EndCommand + Pijl-links of Command + Pijl-rechts Fn + Pijl-links of Fn + Pijl-rechts
Num LockNum Lock Shift + Clear
Scroll LockControl + F14 (Mogelijk moet je ook de Fn-toets ingedrukt houden.)
Je kunt ook vragen wat is alt gr op mac? Mac-equivalenten van Windows-toetsen

Alt (links): druk op Option (⌥). Alt GR (rechts): druk op Option + Control. Apps: deze toets is niet beschikbaar op Apple toetsenborden.

En nog een vraag, hoe f11 op mac?

De F11 toets op een Mac toetsenbord functioneert als een toggle voor de volledig scherm modus. Wanneer u zich in een modus voor volledig scherm bevindt, worden het dock en de menubalk van uw Mac verborgen. Als u nogmaals op de F11-toets drukt, verlaat u de modus volledig scherm. Dienovereenkomstig, waar staat de cmd toets? De cmd-toets bevindt zich linksonder op het toetsenbord, naast de control- en alt-toetsen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar staat alt voor?

Alt Gr, een afkorting van "alternate graphic", is een toets op het toetsenbord van een computer waarmee tekens met accenten of andere speciale tekens kunnen worden ingevoerd. Mensen vragen ook: waar is de tab toets? T. Toets linksboven op het toetsenbord. De functie van deze toets hangt af van het programma waarmee u werkt.

Hoe doe je apenstaartje op MacBook pro?

Normaal gesproken krijg je op een Mac een apenstaartje door op Shift + 2 te drukken, als je een Nederlands QWERTY-toetsenbord hebt. Bij een Vlaams (Belgisch) Mac toetsenbord met de AZERTY-indeling zit onder de Escape-toets een losse toets met daarop een '#' en een '@', het apestaartje. En nog een vraag, hoe doe je f4 op mac? Om f4 in te drukken op een Mac, druk je tegelijkertijd de toetsenfn en f4 in.

Daarvan, hoe mac uitzetten?

Om je Mac uit te zetten, ga je naar het Apple-menu in de linkerbovenhoek van je scherm en kies je "Uitloggen". Je kunt ook de toetsencombinatie "Command + Option + Eject" gebruiken. Als je Mac niet reageert, houd je de aan-/uitknop ingedrukt totdat het scherm zwart wordt.

Door Folly Formichelli

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer ik meerdere bestanden op een Mac? :: Hoe typ je een Ô?
Handige links