Huis > W > Wat Is Esrtv?

Wat is Esrtv?

Het bedrijf richt zich op de gaming-entertainment en series.

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat is 6040 sms dienst?

Het betreft hier SMS-diensten. Dit zijn diensten die door de gebruiker zelf worden aangevraagd middels een aanmelding per SMS. U ziet, zoals u zelf al aangeeft, op de specificaties van uw facturen ook terug kunnen vinden dat de aanmeldings-SMS is verstuurd, voordat deze kosten aan u in rekening gebracht zijn. En nog een vraag, wat is 3010? Ik heb een prepaid kaart gekocht om hiermee sms-jes te kunnen sturen naar nummer 3010 (stemmen i.v.m. miss-verkiezing). Stem is pas geldig als je sms-je terug krijgt.

Wat is Boku mobiele telefoon?

Boku mobiele telefoon is een mobiele betaaldienst waarmee gebruikers goederen en diensten kunnen betalen met hun mobiele telefoon. Boku is beschikbaar in meer dan 50 landen en werkt samen met grote mobiele operators en handelaren. Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms? Als iemand u heeft geblokkeerd via sms, kunt u geen enkel bericht van die persoon zien in uw inbox. Als je een bericht naar die persoon probeert te sturen, staat er "afgeleverd", maar het bericht verschijnt nooit in zijn inbox.

Wat dit betreft, hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd?

Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen. En nog een vraag, hoe kan ik berichten blokkeren? Een gesprek blokkeren

  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik in het startscherm op een gesprek dat je wilt blokkeren en houd vast.
  3. Tik op Blokkeren. OK.

Daarvan, wat is 8850 sms?

De 4 meest voorkomende SMS verkorte nummers in België zijn 8810, 8850, 8128 en 8686. Deze worden gebruikt door duizenden bedrijven uit België en buitenland voor notificaties, authenticatie en SMS marketing. Vervolgens, van wie is telefoonnummer 8850? Er is geen zeker antwoord op deze vraag omdat het telefoonnummer van iedereen kan zijn. Enkele mogelijke methoden om erachter te komen aan wie het telefoonnummer toebehoort, zijn reverse phone lookups of contact opnemen met de telefoonprovider.

Wat is het nummer 8128?

Het getal 8128 is een samengesteld getal, dat wil zeggen een getal dat is opgebouwd uit kleinere getallen. Het getal 8128 is opgebouwd uit de getallen 2, 4, 8, 16, 32 en 64. Deze getallen zijn allemaal factoren van 8128. Deze getallen zijn allemaal factoren van 8128, wat betekent dat ze allemaal gedeeld kunnen worden door 8128 zonder dat er een rest overblijft.

Door Gabrielle

Hoe kan ik sms-diensten blokkeren? :: Hoe een sms nummer blokkeren?
Handige links