Huis > H > Hoe Kan Ik Sms-Diensten Blokkeren?

Hoe kan ik sms-diensten blokkeren?

Zet een sms-dienst stop via de shortcode, Payinfo of je provider. Stuur een bericht naar de sms-dienst met daarin het woord 'STOP' of 'UIT'. Welk woord je precies moet gebruiken, staat als het goed is in het eerste bericht dat je van de dienst hebt ontvangen. Je stuurt de sms naar het nummer van de sms-dienst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Vervolgens, wat is ftmsc mobiele betaling?

Mobiele internetdiensten (FTMSC) betalen via je factuur. Films, muziek en games op mobiele sites kun je direct betalen via je factuur of PrePaid-tegoed. Heb je een dienst gekocht? Op je factuur zie je deze kosten terug onder 'diensten mobiel internet'. Wat is het nummer 1555? Sms dienst via 1555 | KPN Community.

Is Payinfo betrouwbaar?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat er verschillende factoren zijn die de betrouwbaarheid van Payinfo kunnen beïnvloeden. Enkele van deze factoren zijn de specifieke implementatie van Payinfo, de getroffen beveiligingsmaatregelen en de algemene stabiliteit van het systeem. In het algemeen is Payinfo echter een betrouwbaar systeem dat door veel bedrijven voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Dit in overweging nemend, wat te doen bij phishing via sms? Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden als het gaat om phishing via sms:
1. Wees op uw hoede voor elk sms-bericht dat afkomstig lijkt te zijn van een bedrijf of organisatie die u niet herkent. Als u geen bericht van hen verwacht, is het waarschijnlijk een phishing-poging.
2. Klik niet op links in het tekstbericht, want deze kunnen leiden naar kwaadaardige websites.
3. Beantwoord het bericht niet en geef geen persoonlijke informatie.
4. Stuur het bericht door naar uw mobiele telefoonmaatschappij of serviceprovider zodat zij het kunnen onderzoeken.
5. Verwijder het bericht van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Hoe blokkeer je sms berichten op Iphone?

Sms-afzenders blokkeren

2) Druk op informatie pictogram in de rechterbovenhoek van het bericht. 3) Tik op het nummer van het bericht en wees voorzichtig niet tikken het telefoon- of FaceTime-pictogram als u er een ziet, omdat dit ze zal oproepen. 4) Tik Blokkeer deze Caller Onderaan het scherm.
Bovendien, wat is esrtv? Het bedrijf richt zich op de gaming-entertainment en series.

Wat is een telefoonrekening?

de telefoonrekening zelfst. naamw. (v.) Verbuigingen: telefoonrekeningenVerbuigingen: telefoonrekeningetje 1) de kosten die gemaakt worden om te telefoneren. Wat zijn diensten mobiel internet T Mobile? Enkele van de mobiele internetdiensten van T-Mobile zijn hun 4G LTE-netwerk, dat snelheden tot 10 keer sneller biedt dan 3G; hun "Data Stash"-dienst, waarmee klanten ongebruikte data van de ene maand naar de andere kunnen doorschuiven; hun "Binge On"-dienst, waarmee klanten video van bepaalde providers kunnen streamen zonder hun datategoed op te gebruiken; en hun "Music Freedom"-dienst, waarmee klanten muziek van bepaalde providers kunnen streamen zonder hun datategoed op te gebruiken.

Wat is 3010?

3010 is een medische code die wordt gebruikt om een preventieve adviesdienst in verband met drugsmisbruik aan te duiden. De code wordt gebruikt om diensten te melden die worden verleend aan patiënten die het risico lopen problemen met middelenmisbruik te ontwikkelen, of die reeds vroege tekenen of symptomen van misbruik vertonen. Deze diensten kunnen voorlichting, risicobeoordeling en verwijzingen naar behandeling of andere ondersteunende diensten omvatten.

Door Stricklan

Vergelijkbare artikelen

Wat is Payinfo Vodafone? :: Wat is Esrtv?
Handige links