Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Bericht Via Whatsapp Naar Meerdere Personen?

Hoe verstuur ik een bericht via WhatsApp naar meerdere personen?

Ons voorbeeld is voor Android, maar op iOS ziet het er vergelijkbaar uit.

  1. Open WhatsApp op je telefoon en ga naar de lijst met Chats.
  2. Ga naar het menu en kies Nieuwe verzendlijst.
  3. Tik op + en selecteer alle gewenste contacten (je kunt maximaal 256 toevoegen).
  4. Je lijst is klaar en heet x ontvangers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Vervolgens, kun je whatsapp berichten automatisch doorsturen?

WhatsApp-berichten forwarden op Android

Tik en houd het bericht dat je wilt delen ingedrukt. Er zal bovenin je scherm een menu verschijnen met een aantal berichtenopties. Tik op de knop met het kleine pijltje dat naar rechts wijst (doorsturen): Je krijgt nu je contactenlijst te zien.
Dus, kun je whatsapp doorschakelen? Als je je nummer doorschakelt, dan worden alleen je telefoontjes naar je andere telefoon doorgestuurd. Je zult nog steeds Whatsapp berichten op je smartphone binnenkrijgen. Deze worden helemaal niet doorgestuurd.

Mensen vragen ook: hoe installeer ik berichten?

Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt op de vraag:
"Hoe installeer ik berichten?"
Het proces om berichten te installeren hangt af van het apparaat dat u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een iPhone gebruikt, moet u naar de App Store gaan en de app Berichten zoeken. Zodra u de app heeft gevonden, moet u op de "Get" knop klikken en vervolgens uw Apple ID wachtwoord invoeren om de app te installeren. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik sms berichten op samsung? Om uw SMS-berichten op een Samsung-telefoon te vinden, opent u de Berichten-app en zoekt u het tabblad Gesprekken. Als u het tabblad Gesprekken niet kunt vinden, tikt u op het menu Meer opties en selecteert u Instellingen. Tik in het menu Instellingen op het tabblad Gesprekken om uw berichten te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Waarom kan ik geen sms ontvangen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld. Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten? Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Hoe kun je zien of een sms is aangekomen?

Het bericht verschijnt in het gesprek. Kijk naar het kleine pictogram rechtsonder in het bericht dat je hebt verzonden. Als je een vinkje in een witte cirkel ziet, betekent dit dat je het bericht hebt verzonden en dat het onderweg is. Het is nog niet afgeleverd bij Messenger van de andere persoon. Vervolgens, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op imessage? Als u denkt dat iemand u heeft geblokkeerd op iMessage, zijn er een paar dingen die u kunt doen om dit te bevestigen. Probeer eerst de persoon een bericht te sturen. Als het bericht normaal wordt verzonden, heeft de persoon u waarschijnlijk niet geblokkeerd. Als u een "Afgeleverd" bericht onder uw bericht ziet, maar de persoon reageert nooit, dan is het waarschijnlijk dat hij u heeft geblokkeerd. Een andere manier om te weten of iemand u heeft geblokkeerd, is de persoon te bellen. Als het gesprek rechtstreeks naar de voicemail gaat of als u een bericht hoort dat de persoon niet bereikbaar is, kan het zijn dat hij u heeft geblokkeerd.

En nog een vraag, wat is samsung android messaging?

Samsung Android Messaging is een sms-app die vooraf is geïnstalleerd op Samsung Android-smartphones. Met de app kunt u tekstberichten verzenden en ontvangen, maar ook afbeeldingen en andere media bijvoegen.

Door Feinberg Celso

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen sms sturen? :: Kan je sms berichten automatisch doorsturen?
Handige links