Huis > H > Hoe Kan Je Zien Wie Je Verhaal Bekijkt Op Snapchat?

Hoe kan je zien wie je verhaal bekijkt op Snapchat?

Tik op het oogbolpictogram naast je snap.

Hiermee wordt een lijst weergegeven met alle gebruikers die deze module hebben bekeken. Scrol naar beneden om een lijst te zien van alle gebruikers die je verhaal hebben bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe kan je een snap openen zonder dat iemand het ziet?

Om een ​​bericht te bekijken zonder dat de andere persoon het weet, open je de Snapchat-app en veeg je vervolgens naar rechts naar de chatpagina. Plaats nu uw vinger op de Bitmoji-avatar van de persoon wiens chatbericht u wilt lezen. Tik gewoon nog niet. Je kunt ook vragen wat betekent andere snapchatters bij verhaal? De uitdrukking Other Snapchatters verwijst naar Snapchat-gebruikers die je verhaal hebben bekeken maar niet volgen in de app.

Kan je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op Snapchat?

Nee, je kunt niet zien hoe vaak iemand je verhaal op Snapchat bekijkt. Kan je zien wie je verhaal heeft bekeken? Nee, je kunt niet zien wie je verhaal heeft bekeken. De enige manier om te zien wie je verhaal heeft bekeken is door het ze rechtstreeks te vragen.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Dus, kan iemand meekijken op snapchat?

Zodat Snapchat Spy goed zou kunnen werken, moet het toestel Root-toegang hebben. Dat garandeert het verkrijgen van alle getraceerde info, scherm screenshots of camera foto's. Als je een ouder toestel hebt, dat niet op Android 4.0 en hoger kan werken, kun je Snapchat Spy op deze telefoon of tablet niet installeren. Dus, hoe kan je een snap nog een keer bekijken? Ga bij instellingen naar 'Beheren' en zet daar 'Opnieuw afspelen' aan. Klik dan op je laatst bekeken snap – want alleen die kan je opnieuw bekijken – waarna er gevraagd zal worden of je hem opnieuw wil afspelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een screenshot op snapchat zonder melding 2022?

Geheime screenshots maken van Snapchats met Android

  1. Open de Snap die je wilt vastleggen.
  2. Toegang tot de Control Panel door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te trekken.
  3. Veeg, zoek en selecteer de Screen recorder.
  4. Tik op Record.
Hoe vraag je iemand zijn snap? Aangenomen dat je wilt weten hoe je een gesprek begint met iemand op Snapchat, zijn hier een paar manieren:
-Voeg ze toe als vriend op Snapchat. Je kunt dit doen door hun gebruikersnaam te vinden of ze toe te voegen vanuit de contactenlijst van je telefoon.
Zodra ze je vriendschapsverzoek hebben geaccepteerd, kun je met ze gaan chatten door ze een tekst, foto of video te sturen.
Je kunt ook een gesprek beginnen door ze een Snap te sturen. Hiervoor maak je een foto of video en selecteer je hun naam in de lijst met mensen naar wie je die kunt sturen.

Hoe kan je zien of je in iemands beste vrienden staat?

Er is geen zekere manier om te weten of je tot iemands beste vrienden behoort, maar er zijn enkele aanwijzingen die daarop kunnen wijzen. Als je bijvoorbeeld vaak wordt betrokken bij de plannen van die persoon of als hij je vaak in vertrouwen neemt, is dat een goed teken dat je dicht bij hem staat. Bovendien weten beste vrienden meestal veel over elkaar, dus als je het gevoel hebt dat je een goed begrip hebt van de sympathieën, antipathieën en eigenaardigheden van die persoon, is dat een andere aanwijzing dat je een van hun beste vrienden zou kunnen zijn.

Door Durwyn Nicolella

Vergelijkbare artikelen

Kan je zien wie je verhaal bekijkt op Snapchat? :: Hoe deblokkeer ik mijn email?
Handige links