Huis > K > Kan Je Zien Wie Je Verhaal Bekijkt Op Snapchat?

Kan je zien wie je verhaal bekijkt op Snapchat?

Tik op het oogbolpictogram naast je snap.

Hiermee wordt een lijst weergegeven met alle gebruikers die deze module hebben bekeken. Scrol naar beneden om een lijst te zien van alle gebruikers die je verhaal hebben bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Kan je zien wie je verhaal heeft bekeken?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken. Wie kan mijn snap verhaal zien? Open de Snapchat-app. Ga naar het scherm 'Verhalen'. Tik rechts van 'Mijn Verhaal' op het Instellingen-icoon. Kies wie jouw verhaal op Snapchat kan bekijken.

Trouwens, wat is ons verhaal op snap?

Ons verhaal over snap is dat wij een bedrijf zijn dat een dienst aanbiedt waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen met hun vrienden. We bestaan al een paar jaar en hebben een sterke gebruikersbasis. Onze dienst is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder het web, iOS en Android. Hoe vaak bekijkt iemand mijn verhaal? Er is geen vast antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het specifieke verhaal en de site waarop het is geplaatst. In het algemeen worden verhalen echter beoordeeld door andere gebruikers nadat ze zijn geplaatst, en de frequentie van de beoordelingen hangt af van hoe populair het verhaal is. Als een verhaal niet veel recensies krijgt, wordt het waarschijnlijk niet vaak beoordeeld.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Dienovereenkomstig, kunnen mensen je snaps zien?

Bovendien weet de app met wie je communiceert, wanneer je dit doet, hoe vaak en wat je met de berichten doet. Met dit laatste bedoelen we bijvoorbeeld of je deze opent of er een screenshot van maakt. Snapchat kan niet zien wat je privé precies stuurt naar je vrienden, maar krijgt wel de metadata van deze Snaps te zien. Wie bekeek mijn verhaal op Facebook? Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken.

Dit in overweging nemend, hoe kun je zien wie het meest op je instagram kijkt?

Als je een Verhaal hebt dat momenteel loopt en dit in een Hoogtepunt hebt opgenomen, kun je zien wie het tot nu toe heeft bekeken. Na 24 uur is deze informatie niet meer beschikbaar. Als het om oudere Highlights gaat, is het niet mogelijk om te zien wie ze heeft bekeken. Kun je het zien als iemand je insta Story screenshot? Ja. Als iemand een screenshot van je verhaal maakt, krijg je een melding.

Dit in overweging nemend, hoe kun je zien met wie iemand snapt?

Er zijn een paar manieren om te zien met wie iemand snapt. Als je toegang hebt tot hun telefoon, kun je hun Snapchat-account controleren en zien wie ze als vriend hebben toegevoegd. Je kunt ook hun Snapchat-verhaal bekijken en zien of ze vaak met iemand hebben gesnapt. Tot slot kun je ze rechtstreeks vragen met wie ze het meest snappen.

Door Paver Altmark

Vergelijkbare artikelen

Waarom staat er een slotje bij Snapchat? :: Hoe kan je zien wie je verhaal bekijkt op Snapchat?
Handige links