Huis > H > Hoe Kan Je Snapchat Installeren?

Hoe kan je Snapchat installeren?

Snapchat proberen

  1. Download via Google Play.
  2. Download in de App Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe werkt snap locatie?

Locatie. Snapchat gebruikt het gps van je apparaat om bepaalde locatie-gebaseerde functies te bieden. We gebruiken bijvoorbeeld de locatie van je apparaat om Geofilters te bieden, op basis van waar je bent of wat er bij jou in de buurt gebeurt. Hoe kan ik contact opnemen met Snapchat? Klik op de pagina op Contact Us. Je kunt ook contact opnemen met Snapchat via deze link: https://support.snapchat.com/i-need-help. Zodra je hebt geklikt op Contact Us, je landt op de Contact Us. Selecteer een onderwerp waarbij je hulp nodig hebt en volg de instructies op het scherm.

Dienovereenkomstig, wat betekent het als je account permanent geblokkeerd is?

Permanente accountblokkering is wanneer een account niet meer kan worden gebruikt en niet meer kan worden hersteld. Dit gebeurt meestal omdat het account in strijd is bevonden met de servicevoorwaarden of omdat het gehackt is. En nog een vraag, waarom is mijn account geblokkeerd? Er zijn een paar redenen waarom uw account geblokkeerd kan zijn. De meest voorkomende reden is dat u een van de servicevoorwaarden van de site hebt geschonden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het spammen van andere gebruikers, het plaatsen van beledigende inhoud of het aanmaken van meerdere accounts. Als uw account is geblokkeerd wegens het schenden van de servicevoorwaarden, moet u contact opnemen met de beheerder van de site om de blokkering ongedaan te maken. Een andere reden waarom uw account kan worden geblokkeerd is als de site technische problemen ondervindt. In dat geval moet u wachten tot de site weer werkt voordat u toegang krijgt tot uw account.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Kun je gehackt worden via snap?

Gebruikersnamen maakten deel uit van de gegevens die werden gepubliceerd door de Snapchat-hackers. In combinatie met telefoonnummers vormt dit een risico voor iedereen die zijn of haar echte naam (of een gedeelte daarvan) heeft gebruikt. Je kunt ook vragen kun je op 2 telefoons op snapchat? Je kan Snapchat niet op twee apparaten tegelijk gebruiken

Je kan je account niet gebruiken op twee accounts tegelijk en als je het probeert, wordt je uitgelogd op je andere apparaat.

En nog een vraag, waarom kan ik geen snapchat downloaden?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Waar vind ik Snapchat? Snapchat is een mobiele app die je gratis kunt downloaden in de App Store of Google Play.

En nog een vraag, kan snapchat op een iphone 5?

Ja, Snapchat kan werken op een iPhone 5. De Snapchat-app is compatibel met iOS-apparaten met iOS 7 of hoger.

Door Vashti

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een verstuurde Snap verwijderen? :: Hoe zet je je locatie uit op snap?
Handige links