Huis > H > Hoe Kan Je Een Verstuurde Snap Verwijderen?

Hoe kan je een verstuurde Snap verwijderen?

Om een bericht te deleten, druk je er lang op en klik je op 'verwijder'. Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor de chat, en niet voor directe snaps. Als je dus een foto maakt via Snapchat en je verstuurt deze naar een of meerdere personen, kun je hem niet meer verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kan iemand zien als je een Snap verwijderd?

De gemakkelijkste manier om dit te doen is door te kijken of je de Snapscore van je vriend nog kunt zien. De enige manier om er met zekerheid achter te komen of je vriend je verwijderd heeft is echter door een Snap te sturen en te kijken of de status op 'In afwachting' staat in plaats van 'Verstuurd'. Wat is Wissen uit chat feed? Je ziet nu alle gesprekken uit je overzicht staan (in dit voorbeeld zijn er dat 2). Je hebt nu twee mogelijkheden: ofwel verwijder je ze allemaal (tik rechtsboven op “alles wissen”) of verwijder enkel de gesprekken die je wilt verwijderen. Dit doe je door op het kruisje rechts van het gesprek te tikken.

Hoe lang blijft een Snapchat staan?

De duur van een Snapchat kan variëren afhankelijk van het type Snapchat. Er zijn drie soorten Snaps: Snapchat Story, Snapchat Message en Snapchat Live.
Een Snapchat Story is een verzameling Snaps die aan elkaar geregen zijn en maximaal 24 uur bekeken kunnen worden. Een Snapchat Message is een enkele Snap die rechtstreeks naar een vriend wordt gestuurd en maximaal 10 seconden kan worden bekeken. Een Snapchat Live is een Snap die wordt uitgezonden naar al je vrienden en tot 24 uur lang kan worden bekeken. Dus, hoe kun je zien of iemand je snap heeft geopend? Er is geen manier om te zien of iemand uw snap heeft geopend.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe kun je zien of iemand je van WhatsApp heeft verwijderd?

Bekijk de profielfoto van je contact.

Als je geblokkeerd bent, zie je bovenaan de conversatie in plaats van een echte foto een grijs plaatje van een hoofd naast de naam van je contact. Elke WhatsApp gebruiker kan er voor kiezen om geen profielfoto te gebruiken of degene die gebruikt werd te verwijderen.
Bovendien, hoe kan je zien of iemand je heeft toegevoegd op snapchat? Controleer de namen in het gedeelte 'MIJ TOEGEVOEGD'.

Elke naam die verschijnt onder het gedeelte 'MIJ TOEGEVOEGD' hoort bij een Snapchat-gebruiker die jou als vriend heeft toegevoegd. Je kunt mensen toevoegen die hier worden vermeld door rechts van hun naam op Accepteren te tikken.

Vervolgens, wat gebeurt er als je gesprek wist op snapchat?

Ja, als u een gesprek wist in plaats van te wachten tot het bericht is verlopen, blijft het gedurende de toegewezen tijdsperiode bestaan ​​aan de kant van de andere gebruikers. De enige uitzondering hierop is als u het bericht verwijdert voordat de ontvanger het opent. Hoelang blijven ongeopende snaps? Het antwoord op deze vraag hangt af van het type snap. De meeste ongeopende snaps gaan minimaal zes maanden mee, maar sommige tot wel een jaar.

Dus, kun je snapchat berichten terughalen?

Ja, u kunt Snapchat-berichten terughalen met een app van derden zoals Snaphack of Snapbreaker.

Door Greg

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent het als je Snapscore omhoog gaat? :: Hoe kan je Snapchat installeren?
Handige links