Huis > W > Welke Dns Server Kan Ik Het Beste Gebruiken?

Welke DNS server kan ik het beste gebruiken?

Dus in dit artikel zullen we enkele van de beste DNS-servers delen die u kunt gebruiken om betere snelheden te behalen.

  • Openbare DNS van Google. Het is een van de beste en populairste DNS-servers die je nu kunt gebruiken.
  • OpenDNS.
  • Comodo Secure DNS.
  • Schoon browsen.
  • Cloudflare DNS.
  • Norton ConnectSafe.
  • Niveau3.
  • OpenNIC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Bovendien, wat is de dns server van ziggo?

Officiele DNS servers Ziggo (oud UPC)

DNS-serveradressen met navigatieservice: 62.179.104.196 (ns01.upclive.nl.)
Wat is de DNS server van KPN? In ieder geval, de DNS servers van KPN zijn 195.121.1.34 en 195.121.1.66. Deze hoef je normaal gesproken niet in te stellen. Als je de DNS-instellingen op "Automatisch" zet, dan worden automatisch de juiste DNS instellingen ingevoerd.

Mensen vragen ook: wat is mijn dns server t mobile?

Als u zich afvraagt wat uw DNS-server bij T-Mobile is, is het antwoord dat dit afhangt. T-Mobile gebruikt een paar verschillende DNS-servers, waaronder 8.8.8.8, de publieke DNS-server van Google, en 208.67.222.222, de server van OpenDNS. Dus, is 1.1.1.1 veilig? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. 1.1.1.1 is een openbare DNS-resolver die wordt beheerd door Cloudflare en als zodanig over het algemeen als veilig wordt beschouwd. Er zijn echter enkele zorgen geuit over mogelijke privacyproblemen bij het gebruik van 1.1.1.1. Er is met name gesuggereerd dat Cloudflare DNS-query's die via 1.1.1.1 worden gedaan, zou kunnen loggen. Hoewel Cloudflare deze beweringen heeft ontkend, is het toch iets om rekening mee te houden. Bovendien ondersteunt 1.1.1.1 geen DNSSEC, wat betekent dat het mogelijk is dat DNS-query's worden onderschept en gemanipuleerd.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Daarvan, hoe kom ik achter mijn dns server?

Stap 1: onderzoek of er een DNS-storing is

  1. Windows 10/11: Klik op de startknop en typ in de zoekbalk cmd, en klik daarna op enter.
  2. MacOS: Ga naar Programma's > Hulprogramma's > Terminal.
  3. Typ nu in het zwarte vlak dat verschijnt het volgende in: ping 8.8.8.8.8, gevolgd door Enter.
Wat vul je in bij DNS server? Wat is een DNS server? DNS, het Domain Name System is eigenlijk een soort van gouden gids waarmee je computer websites kan vinden. Mensen zijn niet goed in het onthouden van lange getallen, dus de DNS server zet het numerieke IP-adres van de website om in een makkelijk te onthouden domein naam (zoals VPNGids.nl).

Dus, kan dns server niet vinden ziggo?

De DNS-server reageert dan niet, omdat hij tijdelijk niet bereikbaar is. Meestal kan dat probleem worden opgelost door van browser te wisselen of door de instellingen van de firewall te veranderen. Het opnieuw opstarten van de router kan het probleem ook oplossen. Je kunt ook vragen wat moet je doen als de dns server niet reageert? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als de DNS-server niet reageert. Eén ding dat u kunt doen is proberen de DNS-server te pingen om te zien of hij werkt. U kunt ook de logbestanden van de DNS-server controleren om te zien of er fouten worden gegenereerd. Ten slotte kunt u contact opnemen met de beheerder van de DNS-server om te zien of hij u kan helpen bij het oplossen van het probleem.

Dit in overweging nemend, wat is mijn ip adres van mijn router kpn?

Het IP-adres van uw router KPN is waarschijnlijk 192.168.1.1.

Door Coney Marchiano

Vergelijkbare artikelen

Hoe sneltoetsen instellen? :: Wat is de snelste browser voor Android?
Handige links