Huis > H > Hoe Doe Je F9 Op Mac?

Hoe doe je f9 op Mac?

De functietoetsen weergeven

  1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Toetsenbord'.
  2. Klik op 'Toetscombinaties' bovenaan het venster en selecteer vervolgens 'Functietoetsen' in de lijst aan de linkerkant.
  3. Klik op de knop 'Voeg toe' (+), selecteer een app en klik op 'Voeg toe'.

Lees verder

En nog een vraag, wat is de plaktoets?

Met plaktoetsen bedient u met één hand of vinger een Windows computer. Plaktoetsen is een software instelling en vervangt combinaties van toetsen die u nodig heeft om een computer te besturen, bijvoorbeeld Ctrl-Alt-Delete. Hoe moet je Filtertoetsen uit? Open het menu Start -> Configuratiescherm . Bekijken op kleine pictogrammen. Klik op Toegankelijkheidscentrum -> Het toetsenbord gebruiksvriendelijker maken . Schakel Filtersleutels inschakelen uit en klik op OK om uit te schakelen (vink aan om in te schakelen).

Wat doet Ctrl Shift V?

In Windows is Ctrl Shift V de snelkoppeling voor de opdracht "Plakken als platte tekst". Dit commando verwijdert alle opmaak van de tekst die wordt geplakt, zodat alleen de ruwe tekst op de nieuwe locatie wordt geplakt. Dit kan handig zijn bij het kopiëren van tekst van een webpagina of document met veel opmaak die u niet mee wilt nemen naar de nieuwe locatie. Kan niet meer navigeren met pijltjes in Excel? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer kunt navigeren met de pijltjestoetsen in Excel. Eén mogelijkheid is dat de scroll lock functie is ingeschakeld, waardoor de pijltjestoetsen worden uitgeschakeld. Om scroll lock uit te schakelen drukt u op de Scroll Lock toets (meestal rechtsboven op het toetsenbord). Als dat niet werkt, controleer dan of de Num Lock-toets is ingeschakeld, want de pijltjestoetsen werken alleen als Num Lock actief is. Controleer tenslotte in uw Excel-instellingen of de pijltjestoetsen zijn uitgeschakeld in de Geavanceerde opties. Zo ja, dan kunt u ze weer inschakelen door naar Bestand > Opties > Geavanceerd te gaan en het vakje naast "Gebruik de pijltjestoetsen om tussen cellen te bewegen" aan te vinken.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet helemaal naar beneden scrollen?

Probeer het eens met andere beeldscherminstellingen, ook je cache leegmaken kan helpen. Ook nog even via mijn Samsung S5 geprobeerd, geen problemen ontdekt. Je kunt ook vragen wat is het nut van scroll lock? De scroll lock is een overblijfsel van het originele IBM PC-toetsenbord. In het oorspronkelijke ontwerp was de scroll lock bedoeld om het gedrag van de pijltjestoetsen te veranderen. Wanneer scroll lock aan stond zouden de pijltjestoetsen de inhoud van een tekstvenster verschuiven.

Dus, waar vind ik bestand opties in excel?

Snel toegang tot dit aantal recente werkmappen Wanneer dit is ingeschakeld, wordt onder aan het tabblad Bestand onder Opties een lijst met bestanden weergegeven. Stel het aantal bestanden in dat moet worden weergegeven door het nummer naar rechts te wijzigen. Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? Gegevensvalidatie in Excel is te vinden onder het tabblad Gegevens, in de sectie Gegevenshulpmiddelen.

Hoe schrijf je het euro teken?

Er zijn meerdere manieren om het euroteken te schrijven, afhankelijk van de context.
De meest gebruikelijke manier om het euroteken te schrijven is met het Unicode-teken U+20AC, dat op de meeste toetsenborden kan worden ingevoerd door op Alt+0128 (Windows) of Option+2122 (Mac) te drukken.
In HTML kan het euroteken ook worden geschreven als € of €.
In LaTeX kan het euroteken geschreven worden als \euro{} of \texteuro{}.

Door Avaria

Waar zit hekje op toetsenbord Mac? :: Wat is CTRL h op Mac?
Handige links