Huis > W > Waar Zit Hekje Op Toetsenbord Mac?

Waar zit hekje op toetsenbord Mac?

Kijk eens naar buiten beste Mac-toetsenborden afgerond. Als je een Amerikaans Mac-toetsenbord gebruikt, is het eenvoudiger: het is de secundaire optie voor de 3-toets (je ziet een # boven de 3), dus Shift + 3 zal het lukken. (Op Britse toetsenborden zou dit de £ typen, ook bekend als het hekje).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe doe je Control F op Mac?

Command-F: Items in een document zoeken of een zoekvenster openen. Command-G: Opnieuw zoeken: het volgende exemplaar van het eerder gevonden item zoeken. Druk op Shift-Command-G om het vorige exemplaar te zoeken. Command-H: De vensters van het programma op de voorgrond verbergen. Hoe doe je F4 op Mac? Ik heb net even gekeken, op mijn losse apple toetsenbord zitten precies dezelfde toetsen. Op de knop rechtsboven na. (aan/uit of eject op het losse toetsenbord) maar F4 is hetzelfde.

En nog een vraag, wat is de command-toets?

De commandotoets, ook bekend als de Apple-toets, is een modificatietoets die aanwezig is op Apple-toetsenborden. De commandotoets heeft een speciaal symbool (⌘) en bevindt zich meestal tussen de control- en optietoetsen. Hij wordt gebruikt in combinatie met andere toetsen om verschillende taken uit te voeren, zoals het openen van menu's en het starten van apps. Trouwens, waar zit command? Er is geen commando met die naam.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg je hekje toetsenbord?

Het is een teken op een toetsenbord van een pc, laptop, device of smartphone. Meestal vind je de # op de 3 van een toetsenbord. Om het teken te gebruiken moet eerst de shifttoets worden ingedrukt. Op de telefoon vind je het teken onder de 9 en naast de 0 (nul). Trouwens, waar vind ik symbolen op mijn toetsenbord? In Word ga je naar Invoegen, Symbool en Meer symbolen om een soortgelijke lijst tevoorschijn te halen. Hierin staat onderaan de sneltoets weergegeven die je kunt gebruiken om het geselecteerde symbool door middel van je toetsenbord in te voeren.

Dit in overweging nemend, hoe typ je een uitroepteken macbook?

Voer zo op Android-toestellen een uitroepteken in:

  1. Tik op de plek waar u een uitroepteken wilt typen.
  2. Tik op de toets met de tekens ? 123, 123, !# 1 of met een glimlachende emoticon.
  3. Tik op het uitroepteken: !
Hoe doe je f9 op Mac? Er is geen "f9"-toets op een Mac-toetsenbord, althans niet in de traditionele zin. Er zijn echter een paar manieren om toegang te krijgen tot de f9-functie op een Mac.
De eerste manier is om de Toetsenbordviewer te gebruiken, een ingebouwd hulpprogramma dat u een kaart van het toetsenbord toont en aangeeft welke toetsen worden ingedrukt terwijl u typt. Om de Toetsenbordviewer te openen, open je het voorkeurenpaneel "Toetsenbord" in Systeemvoorkeuren en vink je het vakje "Toon Toetsenbord- en tekenweergave in menubalk" aan. Open vervolgens de Toetsenbordweergave in de menubalk.
Zodra de Toetsenbordweergave is geopend, kun je op de toets "F9" op het toetsenbord van je Mac drukken, waarna de corresponderende toets op de Toetsenbordweergave oplicht. U kunt ook op de toets "F9" op de Toetsenbordviewer zelf klikken.
De tweede manier om de f9-functionaliteit op een Mac te gebruiken is via de "Functie"-toetsen. Standaard voeren de "Fn"-toetsen op het toetsenbord van een Mac speciale functies uit, zoals het aanpassen van de schermhelderheid of het volume. U kunt echter het gedrag van de "Fn"-toetsen wijzigen, zodat ze de traditionele functies van de F-toetsen uitvoeren, waaronder f9.
Open hiervoor het voorkeurenpaneel "Toetsenbord" in Systeemvoorkeuren en vink het vakje "Gebruik alle F1, F2, enz. toetsen als standaard functietoetsen" aan. Wanneer u nu op de "F9"-toets drukt, zal deze de traditionele f9-functie uitvoeren.

Hoe doe je rechtermuisknop op Apple muis?

Er zijn een paar verschillende manieren om rechts te klikken op een Apple muis:
1. Als uw muis een rechtermuisknop heeft, houdt u die gewoon ingedrukt.
2. Als uw muis geen rechtermuisknop heeft, kunt u toch rechts klikken door de linkermuisknop ingedrukt te houden en tegelijkertijd de Control-toets op uw toetsenbord in te drukken.
3. Een andere manier om rechts te klikken is door gewoon met twee vingers op het trackpad te klikken. Dit werkt zowel op ingebouwde trackpads als op externe trackpads.
4. Tot slot kunt u in de Systeemvoorkeuren een optie "Secundair klikken" inschakelen. Hiermee kunt u rechts klikken door met twee vingers op het trackpad te klikken, of door met de rechterkant van de muis te klikken.

Door Hyrup

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt toetsenbord imac? :: Hoe doe je f9 op Mac?
Handige links