Huis > W > Welke Stations Op Sonos?

Welke stations op Sonos?

Het merk heeft 60.000 verschillende radiostations ter wereld samengebracht in één dienst. Ook hebben ze verschillende stations opgedeeld in genres, zodat je voor elke stemming de juiste zender kiest. Sonos heeft hierbij gebruikgemaakt van andere diensten zoals TuneIn, iHeartRadio en Napster.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom kan ik radiostation niet afspelen Sonos?

Sonos kan een radiostation niet afspelen omdat het netwerk niet voldoende is, er interferentie is van andere draadloze apparaten, de stream niet langer toegankelijk is of de speaker niet geüpdatet is naar de laatste Sonos software. Is Sonos radio gratis? Sonos Radio werd begin 2020 geïntroduceerd door de fabrikant. Deze dienst is sinds april gratis beschikbaar voor alle Sonos-klanten.

Kan je ook radio luisteren via Sonos?

Ja, je kunt naar radio luisteren via Sonos. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen:
-Als je een AM/FM-radio hebt, kun je die met een audiokabel op het Sonos-systeem aansluiten.
Er zijn ook veel internetradiostations die je via de Sonos-app kunt streamen.
-Als je een SiriusXM abonnement hebt, kun je ook naar SiriusXM radio luisteren via de Sonos app. Hoe voeg ik radiostation toe aan Sonos? 1. Open de Sonos-app op je mobiele apparaat.
2. Tik op het tabblad "Bladeren".
3. Scroll naar beneden en tik op "Radio".
4. Tik op de knop "Toevoegen" naast het radiostation dat u wilt toevoegen.
5. Voer de naam van het radiostation in en tik vervolgens op de knop "Toevoegen".
Het radiostation wordt nu toegevoegd aan je Sonos-systeem en je kunt erop afstemmen door het te selecteren in het menu "Radio".

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat kost een Sonos installatie?

Een Sonos installatie al vanaf € 69,00

Bekijk hieronder de kosten per product.
Kan niet streamen naar Sonos? Wil je buiten muziek afspelen, maar stoort jouw Sonos speaker? Controleer eens of jouw wifi netwerk ook het buitengebied van jouw woning dekt. Is dit niet het geval? Maak dan gebruik van een wifi versterker om toch buiten muziek te streamen.

Hoe reset je een Sonos speaker?

Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen. Bovendien, wat is sonos radio hd? Sonos Radio HD is een high-definition streaming radioservice die toegang biedt tot honderden radiostations uit de hele wereld, evenals on-demand content en gepersonaliseerde stations. Het is beschikbaar op het Sonos-platform en is toegankelijk via de Sonos-app.

Vervolgens, kun je op spotify radio luisteren?

Ja, je kunt naar radio luisteren op Spotify. Ga daarvoor gewoon naar het tabblad Radio aan de linkerkant van de Spotify desktop app en klik op de zender die je wilt beluisteren. Je kunt ook je eigen aangepaste radiostations maken door op de "+"-knop te klikken en de naam van een artiest, nummer of genre in te voeren.

Door Thain Englemann

Vergelijkbare artikelen

Hoe Grand Prix radio streamen? :: Kun je met Sonos radio luisteren?
Handige links