Huis > H > Hoe Verbind Je Sonos Met Bluetooth?

Hoe verbind je Sonos met bluetooth?

Hoe de Sonos Roam in de Bluetooth-koppelingsmodus te zetten

  1. Open de Bluetooth-instellingen op uw telefoon.
  2. Druk op de aan / uit-knop op de Sonos Roam.
  3. Een wit LED-lampje begint te knipperen boven het Sonos-logo als je verticaal staat.
  4. Als je een continu wit lampje hebt, houd je de aan / uit-knop nogmaals ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koppel je 2 Bluetooth speakers?

Als u aan het bellen bent, moet u uw hoofdtelefoon of luidsprekers één voor één koppelen. Als dit nog niet is ingeschakeld, kunt u de optie voor dubbel geluid inschakelen door op het pictogram met de drie puntjes aan de rechterkant te drukken.

En nog een vraag, kan geen verbinding maken met sonos?

Optie 1: check je wifinetwerk

Het Sonos speaker systeem werkt niet via een 5GHZ netwerk. Zorg dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voor de installatie van jouw Sonos product.
Daarvan, hoe verbind ik mijn sonos met wifi? Hieronder lees je hoe je jouw Sonos speaker installeert in 10 stappen.

  1. Stap 1: sluit de speaker aan.
  2. Stap 2: open de app.
  3. Stap 3: klik op nieuw systeem installeren.
  4. Stap 4: sta automatische detectie toe.
  5. Stap 5: kies de speaker.
  6. Stap 6: verbind de speaker met je thuisnetwerk.
  7. Stap 7: verbinding met het thuisnetwerk.

En nog een vraag, hoe kan ik sonos opnieuw installeren?

Er zijn een paar manieren om Sonos opnieuw te installeren:
1. Vanuit de Sonos-app:
Open de Sonos-app op je mobiele apparaat en ga naar Instellingen > Systeem > Update. Vanaf hier kun je "Geavanceerde opties" selecteren en vervolgens "Wissen en opnieuw installeren." Houd er rekening mee dat dit al je Sonos-instellingen verwijdert, dus je zult alles daarna opnieuw moeten instellen.
2. Vanaf de computer:
Als je een Mac gebruikt, open je de Sonos-app en ga je naar Voorkeuren > Geavanceerd > Sonos resetten. Voor Windows open je de Sonos-app en ga je naar Beheer > Geavanceerd > Sonos resetten. Hiermee verwijder je ook al je Sonos-instellingen.
3. Vanaf de speaker:
Als je een Sonos-speaker hebt met een fysiek bedieningspaneel, kun je deze resetten door de knoppen Mute en Play/Pause tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden.
4. Vanaf de router:
Als je problemen hebt met het resetten van je Sonos-speaker via de app of de speaker zelf, kun je proberen hem te resetten via je router. Om dit te doen, moet je het IP-adres van je router vinden en vervolgens naar http://[router IP-adres]/form2sonos.asp gaan. Vanaf hier kunt u "Geavanceerde opties" selecteren en vervolgens "Wissen en opnieuw installeren". Men kan zich ook afvragen: waarom heeft sonos geen bluetooth? De reden dat Sonos geen Bluetooth heeft is omdat het een eigen draadloze technologie gebruikt die SonosNet heet. Dit systeem maakt gebruik van mesh-netwerken om een betrouwbaarder en robuuster signaal door het hele huis te leveren. Bluetooth is een draadloze technologie die is ontworpen voor communicatie op korte afstand en is niet geschikt voor audio door het hele huis.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Men kan zich ook afvragen: hoe sonos verbinden met iphone?

Dit is hoe het werkt:

  1. Open het bedieningspaneel op je iPhone of iPad;
  2. Tik op het AirPlay-icoon rechtsboven in het afspeel-vak;
  3. Kies jouw Sonos-speaker(s) uit de lijst om het geluid van je iPhone of iPad te streamen.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je sonos het niet doet? Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik radiostation niet afspelen sonos?

Sonos kan een radiostation niet afspelen omdat het netwerk niet voldoende is, er interferentie is van andere draadloze apparaten, de stream niet langer toegankelijk is of de speaker niet geüpdatet is naar de laatste Sonos software. Dienovereenkomstig, kan symfonisk niet vinden? Als je problemen hebt om de Symfonisk-app te vinden, zorg er dan voor dat je mobiele apparaat verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je speaker. Zodra u hebt gecontroleerd of uw apparaat met hetzelfde netwerk is verbonden, opent u de app en zoekt u de Symfonisk-luidspreker in de lijst met beschikbare apparaten. Als je de speaker nog steeds niet kunt vinden, probeer dan je mobiele apparaat en de speaker opnieuw op te starten.

Dit in overweging nemend, welke app installeren voor sonos?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende Sonos-apps beschikbaar, en elke app heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Enkele van de populairdere Sonos-apps zijn de officiële Sonos-app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten, en de app iPort Control van derden, die alleen beschikbaar is voor iOS-apparaten. Uiteindelijk zal de beste app om te installeren voor Sonos afhangen van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Door Elexa Culotti

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Sonos kan je koppelen aan elkaar? :: Waarom zie ik mijn Sonos niet in Spotify?
Handige links