Huis > W > Waarom Zie Ik Mijn Sonos Niet In Spotify?

Waarom zie ik mijn Sonos niet in Spotify?

Sonos en Spotify is op de hoogte dat sommige telefoons in de Spotify-app geen Sonos speakers zien staan. Dit probleem zit bij Spotify en ze werken er aan om het op te lossen. Mogelijk werkt het wel als je telefoon niet met WiFi is verbonden maar met met je mobiele netwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik muziek op mijn sonos?

Via je draadloze wifi netwerk stuur je gemakkelijk muziek van een apparaat naar de Sonos speaker. Het maakt niet uit of de nummers op je smartphone, tablet, computer of NAS staan. Zolang ze maar met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Open de Sonos app en blader door al je opgeslagen muziek. Dienovereenkomstig, hoeveel spotify accounts op sonos? Het systeem biedt nu ondersteuning voor meerdere accounts voor streaming muziekdiensten als Spotify en Deezer tegelijk. Zo kan iedereen in huis zijn eigen account toevoegen. Bij het toevoegen van een nieuw account voor bijvoorbeeld Spotify wordt je nu gevraagd of je een of meerdere accounts wil toevoegen.

Is Spotify gratis op Sonos?

Nee, Spotify is niet gratis op Sonos. Je moet een Spotify-account en een betaald abonnement hebben om Spotify op Sonos te kunnen gebruiken. Wat dit betreft, kan sonos niet vinden? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je je Sonos-systeem niet kunt vinden. Controleer eerst of je Sonos-systeem is ingeschakeld en of alle luidsprekers zijn aangesloten. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je router opnieuw op te starten en vervolgens je Sonos-systeem opnieuw op te starten. Controleer ook of er updates beschikbaar zijn voor je Sonos-systeem. Als al het andere faalt, kun je altijd contact opnemen met de Sonos-klantenservice voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen kan niet afspelen verbinding met spotify verbroken?

Start de Spotify-app opnieuw op. Log uit en log daarna weer in. Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Daarvan, hoe koppel je apple music aan sonos? MuziekMacSonos

Dit is hoe het werkt:

  1. Open het bedieningspaneel op je iPhone of iPad;
  2. Tik op het AirPlay-icoon rechtsboven in het afspeel-vak;
  3. Kies jouw Sonos-speaker(s) uit de lijst om het geluid van je iPhone of iPad te streamen.

Hoe krijg ik radiozenders op Sonos?

Radio via Sonos luisteren via de app

Als jij een Sonos speaker in je smart home hebt staan, is de kans groot dat je ook gebruik maakt van de Sonos app. Daar ontdek je de mogelijkheid voor internet radio. Selecteer daar simpelweg het radio station wat jij wil luisteren en laat je Sonos speaker deze zender afspelen.
Dit in overweging nemend, hoe kun je muziek streamen? Als het gaat om het streamen van muziek, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dat kunt doen. Een populaire optie is het gebruik van een dienst als Spotify of Apple Music. Bij dit soort diensten kunt u een account aanmaken en vervolgens een maandelijks bedrag betalen om toegang te krijgen tot een grote catalogus van muziek. Een andere optie is het gebruik van een gratis dienst als Pandora of iHeartRadio. Met dit soort diensten kunt u gratis naar muziek luisteren, maar er zijn ook advertenties. Ten slotte kunt u ook individuele nummers of albums kopen op sites als iTunes of Amazon Music.

Je kunt ook vragen kan geen apparaat selecteren in spotify?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of uw apparaat compatibel is met Spotify. Als dat zo is, controleer dan of de Spotify-app up-to-date is. Zo niet, werk deze dan bij en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Ten slotte, als niets van dat alles werkt, neem dan contact op met Spotify-ondersteuning voor verdere hulp.

Door Ellord Defosset

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je Sonos met bluetooth? :: Welke app installeren voor Sonos?
Handige links