Huis > H > Hoe Maak Je Contact Met Sonos?

Hoe maak je contact met Sonos?

Stappenplan voor het aansluiten van je Sonos speaker

  1. Zet de speaker aan.
  2. Download de app van Sonos.
  3. Kies voor Standaard of BOOST installatie.
  4. Creëer een tijdelijk netwerk.
  5. Selecteer de Sonos speaker op je apparaat.
  6. Geef de Sonos speaker een (locatie) naam.
  7. Voeg extra Sonos speakers toe.
  8. Zet op je apparaat je muziekbestand aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan geen verbinding maken met Sonos?

Optie 1: check je wifinetwerk

Het Sonos speaker systeem werkt niet via een 5GHZ netwerk. Zorg dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voor de installatie van jouw Sonos product.
Kan Sonos op wifi? De Sonos Roam is een compacte speaker die je kunt gebruiken via wifiverbinding en bluetooth. In huis kan je de Sonos Roam koppelen met wifi en buitenshuis met bluetooth verbinden. De speaker is compact waardoor deze makkelijk mee te nemen is en heeft een accu die gelijk staat aan 10 uur lang luisterplezier.

Waar vind ik geavanceerde instellingen Sonos?

Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen op een Sonos-systeem. De eerste manier is om naar het menu Instellingen op de Sonos-app te gaan. Selecteer vanaf daar het systeem dat u wilt aanpassen en selecteer vervolgens Geavanceerde instellingen.
Een andere manier om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen is door de Sonos Controller-app te gebruiken. open de app en ga naar het menu Instellingen. Selecteer Geavanceerde instellingen in de lijst met opties.
Tot slot kun je de geavanceerde instellingen ook openen door naar de Sonos-website te gaan. Log in op je account en selecteer Geavanceerde instellingen in het menu. Hoe Sonos verbinden met iPhone? Om Sonos met de iPhone te verbinden, moet je de Sonos-app op je iPhone geïnstalleerd hebben. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je deze en volg je de instructies op het scherm. De app leidt je door het proces om je Sonos-systeem op je iPhone aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Vervolgens, hoe verbind je sonos met je tv?

Beide Sonos speakers kun je koppelen door de optische kabel van de speakers aan te sluiten op je TV. De Sonos Beam heeft daarentegen een HDMI aansluiting. Het koppelen hierbij werkt hetzelfde, waarbij je dus de HDMI kabel van de Beam aansluit je op TV. Wat moet je doen als je Sonos het niet doet? Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen.

Waarom kan ik radiostation niet afspelen Sonos?

Sonos kan een radiostation niet afspelen omdat het netwerk niet voldoende is, er interferentie is van andere draadloze apparaten, de stream niet langer toegankelijk is of de speaker niet geüpdatet is naar de laatste Sonos software. Wat dit betreft, hoe kan ik sonos opnieuw installeren? Een manier om Sonos opnieuw te installeren is door deze stappen te volgen:
1. Haal het netsnoer uit je Sonos-product.
2. Download de nieuwste software voor uw Sonos-product van sonos.com/support.
3. Sluit je Sonos-product met een Ethernet-kabel aan op je computer.
4. Open de Sonos Controller-app en volg de instructies.

Kan ik Sonos aansluiten op PC?

Ja, u kunt Sonos met de pc verbinden. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van uw opstelling.
Als je een Sonos Connect of Sonos Connect:Amp hebt, kun je die met een Ethernet-kabel op je pc aansluiten. Zo kun je audio van je pc streamen naar alle Sonos-speakers die op de Connect of Connect:Amp zijn aangesloten.
Als je een Sonos Beam of Sonos One hebt, kun je deze via Bluetooth met je pc verbinden. Zo kun je audio van je pc naar de Beam of One streamen.
Als je een Sonos Play:1, Play:3, Play:5 of Play:bar hebt, kun je deze op je pc aansluiten via de line-in poort. Zo kun je audio van je pc naar de Sonos-luidspreker streamen.

Door Januarius

Vergelijkbare artikelen

Kan Sonos one zonder stroom? :: Hoe installeer ik mijn Sonos opnieuw?
Handige links