Huis > W > Welke Leestekens Zijn Er Allemaal?

Welke leestekens zijn er allemaal?

Alle leestekens op een rijtje (met voorbeelden)

  • Punt (.) Een punt gebruik je aan het einde van elke zin, wanneer er geen vraag wordt gesteld of een uitroep wordt gedaan.
  • Vraagteken (?)
  • Uitroepteken (!)
  • Komma (,)
  • Dubbele punt (:)
  • Puntkomma (;)
  • Beletselteken (...)
  • Gedachtestreepje (–)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe schrijf je 25 C?

In temperatuuraanduidingen met °C staat volgens de internationale ISO-normen een spatie tussen het getal en °C. Die richtlijn geldt in het bijzonder voor technische teksten. In niet-technische teksten blijft de spatie in de praktijk vaak achterwege. Daar is geen bezwaar tegen. Hoe schrijf je temperatuur? de temperatuur

(v.) Verbuigingen: temperaturen (meerv.) grootheid die de warmte aangeeft.

Vervolgens, hoe schrijf je plus minus?

Om plus minus te schrijven, gebruik je het plusteken gevolgd door het minteken. Als je bijvoorbeeld 5 + (-2) wilt schrijven, schrijf je 5 + (-2). Dus, hoe zet je een enter in html? There are a few ways to put an enter in HTML. One way is to use the
tag, which stands for break. This will insert a line break where ever you place the
tag in your HTML code. Another way to insert a line break is to use the

tag, which stands for paragraph. The

tag will create a new paragraph, and will also insert a line break between the current paragraph and the next paragraph.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent trema's?

twee puntjes op een klinker. twee puntjes die men in sommige gevallen op een klinker zet om aan te geven dat met die klinker een nieuwe lettergreep begint, bv. in poëzie en in onderzeeër; deelteken. Je kunt ook vragen hoe maak je een accent aigu? Q&A: Letters met leestekens typen

  1. Aigu (á, é, í, ó, ú, ý): typ het teken ' (links naast de Enter-toets) en daarna de letter.
  2. Cedille (ç): typ het teken ' (links naast de Enter-toets) en daarna de letter c.
  3. Trema/umlaut (ä, ë, ï, ö, ü, ÿ): typ het teken " (links naast de Enter-toets) en daarna de letter.

Hoe schrijf je een accent?

Bij woorden die aan een andere taal zijn ontleend, mogen de accenttekens accent aigu (´), accent grave (`), accent circonflexe (^), en andere diakritische tekens zoals het trema (¨), de umlaut (¨) en de cedille (ç) ook bij hoofdletters worden gebruikt. De tekens geven aan hoe het woord uitgesproken moet worden. Hoe schrijf je het woord wanneer? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het soort schrijven dat u doet. In het algemeen geldt echter dat wanneer u in het Engels schrijft, u gewoon het woord "when" schrijft, gevolgd door een spatie. Als u in een meer formele stijl schrijft, kunt u het woord "wanneer" laten volgen door een komma.

Mensen vragen ook: hoe schrijf je een met streepjes?

De meest gebruikelijke manier om een datum met streepjes te schrijven is het standaard ISO 8601 formaat, dat jaar-maand-dag is. Bijvoorbeeld, de datum 3 december 2015 wordt geschreven als 2015-12-03. U kunt ook een kortere versie van het ISO 8601-formaat gebruiken, namelijk jaar-maand. De datum 3 december 2015 wordt dan bijvoorbeeld geschreven als 2015-12.

Door Bessie Dukart

Vergelijkbare artikelen

Wat is impedantie van een luidspreker? :: Hoe gebruik je het teken?
Handige links