Huis > W > Wat Is De Volgende Wedstrijd Van Barcelona?

Wat is de volgende wedstrijd van Barcelona?

DatumWedstrijdTickets
10-03-2022FC Barcelona - Galatasaray
17-03-2022Galatasaray - FC Barcelona
07-04-2022Eintracht Frankfurt - FC BarcelonaNu kopen
14-04-2022FC Barcelona - Eintracht FrankfurtNu kopen

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar wordt Barcelona Juventus uitgezonden?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Trouwens, wie zendt barcelona uit vanavond?

Je ziet de wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid live op kanaal 14, gratis voor Ziggo klanten. Wil je veel meer La Liga-wedstrijden zien? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal. Daarvan, hoe laat begint barcelona levante? De wedstrijd Levante UD – FC Barcelona in de La Liga wordt gespeeld op zondag . De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

En nog een vraag, wat kost kaartje camp nou?

Ticket camp kost $9,99 per maand. Welke wedstrijd is er vandaag? Er is geen match vandaag.

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik FC Barcelona kijken?

De wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid zijn gratis te zien op kanaal 14. Wil je meer wedstrijden van La Liga zien? Kies dan Ziggo Sport Totaal.

Waar kan ik Barcelona kijken Europa League?

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag . De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica en Sporza te zien. Trouwens, waar kan je barcelona kijken europa league? Je kunt alle wedstrijden in de UEFA Europa League dus kijken op ESPN.

Waar wordt Barcelona Bayern Munchen uitgezonden?

De wedstrijden in de Champions League worden in de seizoenen 2021-2022, 2022-2023 en 2023-2024 op tv uitgezonden door zender RTL, op kanaal RTL7. RTL heeft de uitzendrechten voor de wedstrijden en samenvattingen van de Champions League per augustus 2021, voor een contractduur van drie jaar. Dienovereenkomstig, waarom doet frenkie niet mee? Frenkie doet niet mee omdat hij geen lid is van het team.

Wie zendt Real Madrid Barcelona uit?

Real Madrid Barcelona wordt uitgezonden door NBC Sports.

Door Barnaby

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel wedstrijden heeft Barcelona gespeeld? :: Wat kun je met een gratis Spotify account?
Handige links