Huis > H > Hoe Zet Je Autoplay Uit Spotify?

Hoe zet je Autoplay uit Spotify?

Wanneer je het einde van een album, playlist of serie nummers hebt bereikt, speelt Spotify automatisch vergelijkbare nummers af, zodat de muziek nooit stopt. Kies je apparaat om te zien hoe je Autoplay in- en uitschakelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Vervolgens, hoe zet je spotify uit?

Instellingen -> Meldingen-> Spotify uitvinken. Zo eenvoudig is het. Vervolgens, hoe zet je slaapstand aan op spotify? Spotify slaaptimer: zo werkt het

Open de Spotify-app. Speel een nummer of een afspeellijst af. Tik op de drie puntjes rechtsboven. Blader omlaag en kies de optie Timer voor slaapstand.

Bovendien, wat is een sleep timer?

Een slaaptimer is een apparaat dat automatisch een stroombron uitschakelt na een vooraf ingestelde tijd. Dienovereenkomstig, waarom stopt spotify na 10 seconden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Spotify na 10 seconden stopt. Eén mogelijkheid is dat de computer of het apparaat dat je gebruikt te weinig geheugen heeft en dat Spotify gedwongen wordt af te sluiten om geheugen vrij te maken voor andere toepassingen. Een andere mogelijkheid is dat je internetverbinding te traag of onstabiel is om Spotify te kunnen streamen, en dat de app stopt. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met de Spotify-app zelf, en dat deze crasht. Als je dit probleem ondervindt, raden we je aan contact op te nemen met de ondersteuning van Spotify.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Hoe kan je een afspeellijst verwijderen op Spotify?

Hoe een spotify-afspeellijst te verwijderen

Het proces is hetzelfde iphone , ipad , Android , bureaublad , en web apps. Ten eerste, ga naar het tabblad "Library" en zoek de afspeellijst die u wilt verwijderen. Tik of klik op het menu-pictogram van Three-Dot. Selecteer "Afspeellijst verwijderen" in het menu.
Trouwens, waarom speelt spotify mijn lijst niet af? Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Installeer de app opnieuw. Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen.

Wat betekenen de pijltjes bij Spotify?

Rechtboven elke playlist zie je een groene 'play' knop. Tik je hierop, dan worden de liedjes in de lijst afgespeeld in willekeurige volgorde: Shuffle. Om Shuffle weer uit te zetten: tik op je mobiel onderaan op het liedje dat nu wordt afgespeeld. In het volgende scherm tik je op de 2 groene gekruiste pijltjes. Dienovereenkomstig, hoe stuur je spotify lijst door? Er zijn een paar manieren om Spotify-afspeellijsten te delen met je vrienden. Eén manier is om de deelknop te gebruiken in de Spotify desktop app. Om dit te doen, open je de afspeellijst die je wilt delen, klik je op de knop Delen en selecteer je hoe je deze wilt delen. Je kunt delen via Facebook, Twitter of e-mail.
Een andere manier om Spotify-afspeellijsten te delen is via de Spotify URI. Open hiervoor de afspeellijst die je wilt delen, klik op de knop Delen en selecteer Kopieer Spotify URI. Vervolgens kun je deze URI in een e-mail, bericht of post op sociale media plakken. Als je vrienden op de URI klikken, kunnen ze de afspeellijst in Spotify openen.

Wat is timer voor slaapstand op Spotify?

Met de slaaptimer kunt u in slaap vallen op uw favoriete muziek. U kunt de timer laten stoppen met afspelen na een bepaalde tijd of aan het einde van het huidige nummer, album of afspeellijst.

Door Chaiken

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je Spotify herladen? :: Kun je met je Apple Watch muziek luisteren zonder telefoon?
Handige links