Huis > K > Kun Je Met Je Apple Watch Muziek Luisteren Zonder Telefoon?

Kun je met je Apple Watch muziek luisteren zonder telefoon?

Lees hoe u Bluetooth-apparaten met een Watch koppelt. Als u met wifi of een mobiel netwerk bent verbonden op uw Apple Watch Series 3 of nieuwer, kunt u Apple Music en Apple Podcasts streamen, zelfs zonder dat u uw iPhone bij de hand hebt. U kunt ook muziek en podcasts van uw iPhone met uw Watch synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe download je muziek van Spotify op je Apple Watch?

Dat gaat heel simpel:

  1. Pak je iPhone erbij en open de Spotify-app;
  2. Ga naar het album, liedje of de podcast die je offline op de Apple Watch wil luisteren;
  3. Tik op de drie puntjes links naast de afspeelknop;
  4. Kies “Download naar Apple Watch”
Vervolgens, hoe kun je offline muziek luisteren op spotify? Onder de tracks die je op de app aanklikt zie je een download-optie staan, met een schuifje ernaast (Zonder Premium-abonnement zul je deze niet kunnen gebruiken). Doe dit bij voorkeur wanneer je verbonden bent met Wifi, vanwege je databundel. Via Settings/Instellingen (tandwiel, linkerkant) zet je de offline-modus aan.

Hoe kan ik muziek luisteren op mijn Apple Watch?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u muziek afspeelt die op uw Apple Watch is opgeslagen:
1. Open de Muziek-app op je Apple Watch.
2. Als je afspeellijsten, albums of nummers op je horloge hebt opgeslagen, zie je ze onder het kopje Bibliotheek. Zo niet, tik dan op het iCloud-pictogram om inhoud te zien die in iCloud is opgeslagen.
3. Om muziek af te spelen, tikt u op een nummer, album of afspeellijst. De muziek wordt automatisch afgespeeld. Trouwens, waarom download spotify niet op apple watch? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Spotify niet downloadt op je Apple Watch. Een mogelijkheid is dat je horloge niet verbonden is met Wi-Fi of met je telefoon. Een andere mogelijkheid is dat je niet genoeg opslagruimte op je horloge hebt voor de app. Ten slotte is het ook mogelijk dat de Spotify-app niet compatibel is met het systeem van je horloge.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Je kunt ook vragen kan je spotify op je apple watch?

Om Spotify op je Apple Watch weer te geven, download je de Spotify-app op je iPhone en log je in. Opmerking: zorg ervoor dat je je Apple Watch met Bluetooth hebt gekoppeld aan je iPhone. Vervolgens, kun je youtube kijken op een apple watch? YouTube vanaf je Apple Watch

Nu YouTube het vergrendelscherm ondersteunt, kun je de videodienst ook vanaf een Apple Watch bedienen. Dit doe je door het 'Huidige' scherm te openen. Zodat je een video kunt pauzeren of naar de volgende of vorige in de afspeellijst kunt springen.

Men kan zich ook afvragen: welke oortjes bij apple watch?

Om muziek te luisteren met je Apple Watch heb je naast je iPhone ook bluetooth oordopjes zoals Apple AirPods of een bluetooth koptelefoon nodig. Apple Watch heeft namelijk geen 3,5mm aansluiting om bedrade oordopjes aan te sluiten. Hoe lang duurt downloaden naar Apple Watch Spotify? Downloaden naar Apple Watch Spotify duurt over het algemeen ongeveer 10-15 minuten. De tijd die het duurt kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van het bestand dat wordt gedownload en de snelheid van uw internetverbinding.

Waarom kan ik Spotify niet offline luisteren?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet offline naar Spotify kunt luisteren. Eén reden kan zijn dat je niet bent ingelogd op je account, of dat je account niet premium is. Een andere reden kan zijn dat je de nummers die je offline wilt beluisteren niet hebt gedownload, of dat je Spotify geen toestemming hebt gegeven om je offline opslag te gebruiken. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met de Spotify-app zelf. Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met de ondersteuning van Spotify voor meer hulp.

Door Liatrice

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Autoplay uit Spotify? :: Hoe muziek instellen als wekker?
Handige links