Huis > H > Hoe Maak Je Een Spotify Playlist Openbaar?

Hoe maak je een Spotify playlist openbaar?

Opmerking: je hebt de desktop-app nodig om een standaardinstelling in te stellen, maar deze wordt dan wel op alle apparaten toegepast.

  1. Klik in de desktop-app bovenaan op. en selecteer Instellingen.
  2. Zet Mijn nieuwe playlists openbaar maken aan of uit onder Sociaal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe cadeaubon Spotify gebruiken?

Verzilver uw kaart via www.spotify.com/redeem. De kaart dient binnen 24 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt. Hoe kan ik Spotify betalen zonder creditcard? Je kunt op veel verschillende manieren voor Spotify Premium betalen, waaronder:

  1. Creditcard/betaalkaart.
  2. Prepaidkaarten.
  3. PayPal.
  4. Cadeaubonnen.
  5. Betalen via mobiel.
  6. Betalen met prepaid.

Daarvan, waar is spotify het goedkoopst?

Spotify is het goedkoopst in Australië, waar het 5,99 AUD per maand kost. In de Verenigde Staten kost het 9,99 USD per maand. Wat kost een abonnement op Spotify? Een abonnement op Spotify kost 9,99 dollar per maand. Dit geeft je toegang tot de Spotify catalogus van muziek, die je kunt beluisteren op je computer, mobiele apparaat of tv. Je kunt ook aangepaste afspeellijsten maken en naar reclamevrije radio luisteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, hoe lang duurt het voordat spotify premium werkt?

Bij lopende betalingen kan iDEAL tot 5 dagen voor je factuurdatum beginnen met het verwerken van de betaling. Als de betaling mislukt, stopt je Premium-abonnement onmiddellijk en moet je je opnieuw abonneren. Welke Spotify abonnementen zijn er? Spotify Premium-prijzen op een rij

  • Spotify Premium: 9,99 euro per maand. Als je in je eentje Spotify Premium wil gebruiken, kun je het individuele abonnement afsluiten.
  • Spotify Student: 4,99 euro per maand.
  • Spotify Premium Duo: 12,99 euro per maand.
  • Spotify Premium Family: 14,99 euro per maand.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent nummer embedden?

Embedden betekent insluiten. Het gaat om content, meestal een foto, video of audiobestand, dat ergens gepubliceerd staat. Door te embedden hoef je het bestand niet 'aan te raken', om het toch te kunnen laten zien op een andere website. Tussen wat html-code in plaats je de bron-URL van de content die je wil laten zien. Wat dit betreft, hoe kun je iemand blokkeren op spotify? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat de Spotify-app geen ingebouwde blokkeerfunctie heeft. Er zijn echter enkele apps van derden waarmee gebruikers andere gebruikers op Spotify kunnen blokkeren. Enkele van deze apps zijn SpotBlock, Blockify en Blocker for Spotify.

Dit in overweging nemend, hoe kopieer je een spotify afspeellijst?

Er zijn een paar manieren om een Spotify-afspeellijst te kopiëren. Eén manier is om de knop "Delen" op de afspeellijstpagina te gebruiken en de link te kopiëren. Ga vervolgens naar de Spotify Playlist Converter website en plak de link in de converter. De website genereert dan een code waarmee je de afspeellijst in je eigen Spotify-account kunt importeren. Een andere manier is om de functie "Exporteren naar bestand" van de Spotify desktop app te gebruiken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de afspeellijst en selecteer "Exporteren naar bestand". Kies een locatie om het bestand op te slaan en vervolgens kun je het importeren in een andere Spotify-account door naar "Bestand" te gaan en "Afspeellijst importeren" te selecteren.

Door Keene

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de Spotify code? :: Waar vind ik mijn Spotify code?
Handige links