Huis > K > Kan Je Een Spotify Family Account Delen Met Vrienden?

Kan je een Spotify Family account delen met vrienden?

Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, hoe checkt spotify family?

Voor de adrescontrole gaat de streamingdienst Google Maps gebruiken. Zodra je een Family-abonnement afsluit worden alle leden gevraagd hun adres in te vullen, of hun locatiegegevens te delen met Spotify. Dienovereenkomstig, hoe nodig ik iemand uit voor spotify family? Leden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
  3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Hoe zet ik Spotify Premium om naar Family?

Er zijn een paar stappen die je moet volgen om je Spotify Premium account om te zetten naar een Family account:
1. Eerst moet je inloggen op je Spotify account op de desktop app of website.
2. Vervolgens moet je klikken op het tabblad "Account", dat je kunt vinden in het uitklapmenu onder je gebruikersnaam.
3. Scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Uw Plan" en klik op de knop "Plan wijzigen".
4. Selecteer op de volgende pagina de optie "Spotify Premium voor gezinnen".
5. Volg ten slotte de aanwijzingen om het aanmeldingsproces voor je nieuwe gezinsaccount te voltooien. Trouwens, kun je met 2 mensen op een spotify account? Ja, je kunt meerdere mensen op één Spotify-account hebben. Je kunt meerdere mensen dezelfde inloggegevens laten gebruiken, of je kunt voor elke persoon een andere account aanmaken en deze aan elkaar koppelen onder één abonnement.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Vervolgens, kun je met meerdere personen op spotify?

Spotify start met een abonnementsvorm voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Spotify Premium Duo valt tussen de twee bestaande abonnementen in. Spotify Duo is bedoeld voor twee mensen die beide staan ingeschreven op hetzelfde adres. Het nieuwe Duo-abonnement kost 12,99 euro per maand. Dienovereenkomstig, hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen.

Wat dit betreft, hoe werkt spotify family kpn?

Spotify Family is alleen mogelijk in combinatie met KPN Hussel. Ga daarvoor naar MijnKPN om je abonnement te wijzigen naar Internet (en TV)* en bestel tegelijkertijd ook Spotify Family. Je Spotify Premium wordt dan automatisch omgezet naar Spotify Family. Dienovereenkomstig, hoeveel mensen kunnen er op spotify family? Met een Spotify gezinsaccount kunnen maximaal zes personen één account gebruiken.

Hoe kun je je Spotify account verwijderen?

Om je Spotify-account te verwijderen, moet je eerst inloggen op je account. Zodra je bent ingelogd, klik je op het tabblad "Account", dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Van daaruit scroll je naar beneden en klik je op de knop "Account verwijderen".

Door Tildy Groves

Vergelijkbare artikelen

Kun je een Spotify account delen? :: Waarom ben ik uitgelogd op Spotify?
Handige links