Huis > K > Kun Je Een Spotify Account Delen?

Kun je een Spotify account delen?

Elk gezinslid dat wordt uitgenodigd voor Premium Family krijgt een eigen Premium-account. Jullie kunnen dus allemaal je eigen muziek afspelen, wanneer jullie maar willen. Jullie hebben elkaars inloggegevens niet nodig en hoeven niet af te spreken wie Spotify wanneer gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan je een Spotify Family account delen met vrienden?

Spotify Duo en Spotify Family

Spotify's Premium Family-lidmaatschap kan worden gedeeld door maximaal 6 gezinsleden in hetzelfde huishouden, of een Premium Duo-account kan worden gebruikt door slechts twee personen die ook in hetzelfde huis wonen.
Hoe maak je een Spotify lijst met iemand samen? Volg hiervoor deze stappen:

  1. Tik op de profielfoto's onder de naam van de playlist.
  2. Tik op. (iOS) of. (Android) naast de naam van je vriend(in) en kies Samenwerker van maken of Verwijderen uit playlist.

Kun je een Spotify lijst kopieren naar ander account?

Ja, je kunt een Spotify-lijst kopiëren naar een ander account door deze stappen te volgen:
1. Ga naar de Spotify website en log in op je account.
2. Klik op het tabblad "Uw bibliotheek" en selecteer vervolgens "Afspeellijsten".
3. Klik op de afspeellijst die je wilt kopiëren en klik vervolgens op de knop "Delen".
4. Selecteer "Koppeling afspeellijst kopiëren" in het vervolgkeuzemenu.
5. Log in op het Spotify-account waarnaar je de afspeellijst wilt kopiëren en plak de link in de balk "Zoeken".
6. Klik op de knop "Toevoegen aan afspeellijst". Vervolgens, hoe kun je tegelijk spotify luisteren? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke opstelling en configuratie van de betrokken apparaten. In het algemeen is het echter mogelijk om naar Spotify te luisteren terwijl je een andere applicatie op een computer gebruikt door gebruik te maken van de Spotify Web Player in een webbrowser. Bovendien is het op sommige mobiele apparaten mogelijk om Spotify op de achtergrond af te spelen terwijl een andere applicatie in gebruik is.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Dus, kun je met spotify duo tegelijk luisteren?

Premium Duo werkt in principe precies hetzelfde als een normaal account, dus de twee gebruikers kunnen nog steeds tegelijk op verschillende apparaten naar hun eigen muziek luisteren, zelf afspeellijsten maken en nummers offline zetten. Daarvan, hoe checkt spotify family? Voor de adrescontrole gaat de streamingdienst Google Maps gebruiken. Zodra je een Family-abonnement afsluit worden alle leden gevraagd hun adres in te vullen, of hun locatiegegevens te delen met Spotify.

Dienovereenkomstig, hoe spotify family uitnodiging accepteren?

Remedie: WiFi uitzetten.

  1. Selecteer Premium Family in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op TOEVOEGEN AAN FAMILY-ABONNEMENT.
  3. Klik op Uitnodigen voor Premium.
  4. Selecteer LINK KOPIËREN en deel deze link met de persoon die je wilt uitnodigen, of kies een optie om de link te delen met behulp van de gewenste berichtenservice.
Hoe zet ik Spotify Premium om naar Family? Als je de primaire accounthouder bent, kun je je abonnement op elk moment wijzigen. Zo zet je je Spotify Premium-account om naar een gezinsabonnement:
1. Log in op je accountpagina.
2. Klik onder Uw plan op PLANWIJZIGEN.
3. Selecteer Familie en klik op VERDER.
4. 4. Voer uw betalingsgegevens in en klik op START MY SPOTIFY PREMIUM FAMILY PLAN.
Als u niet de primaire rekeninghouder bent, moet u de persoon die dat wel is vragen de wijziging voor u door te voeren.

Wat is embedden Spotify?

Spotify heeft een embed functie waarmee gebruikers Spotify content kunnen delen op andere websites. Wanneer je een Spotify track, album of artiest op een website insluit, verschijnt er een kleine preview van de Spotify player op de pagina met de optie om de content af te spelen. Als een gebruiker op de afspeelknop klikt, begint de inhoud te spelen in de Spotify-speler.

Door Durkin Biever

Vergelijkbare artikelen

Hoe nummers toevoegen aan gezamenlijke afspeellijst Spotify? :: Kan je een Spotify Family account delen met vrienden?
Handige links