Huis > H > Hoe Controleert Spotify Family?

Hoe controleert Spotify Family?

Verificatie van familieleden

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Kun je met 2 mensen op een Spotify account?

Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Elk persoon in het abonnement heeft een eigen Premium-account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists. Mensen vragen ook: kun je spotify family delen met vrienden? Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst.

Dienovereenkomstig, hoe nodig ik iemand uit voor spotify family?

Als je Spotify Premium for Family master-accounthouder bent, kun je tot 5 gezinsleden uitnodigen voor je Premium for Family-abonnement. Hier lees je hoe:
1. Log in op je accountpagina.
2. Klik op INVITE FAMILY MEMBERS in het menu.
3. Voer het e-mailadres van uw familielid in en klik op VERZENDEN.
4. Zodra je gezinslid de uitnodiging accepteert en een Spotify-account aanmaakt (of inlogt op een bestaande account), wordt hij/zij automatisch toegevoegd aan je Premium voor Gezin-abonnement.
Als jij niet de hoofdaccounthouder bent, kun je hen vragen jou uit te nodigen. En nog een vraag, hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? Er zijn een paar manieren waarop Spotify kan controleren of je op hetzelfde adres woont als iemand anders. Eén manier is door je IP-adres te controleren. Als je IP-adres hetzelfde is als dat van iemand anders, dan kan Spotify aannemen dat je op hetzelfde adres woont. Een andere manier is door je creditcardgegevens te controleren. Als jij en iemand anders dezelfde creditcardgegevens hebben, mag Spotify aannemen dat jullie op hetzelfde adres wonen. Ten slotte kan Spotify ook je locatiegegevens controleren. Als jij en iemand anders dezelfde locatiegegevens hebben (zoals je stad en staat), dan mag Spotify aannemen dat jullie op hetzelfde adres wonen.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Trouwens, hoeveel mensen kunnen er op spotify family?

Premium Family is een voordelig abonnement voor maximaal zes familieleden die onder één dak wonen. Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists. Trouwens, hoeveel mensen kunnen op een spotify account? Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruikmaken van maximaal 6 Premium-accounts. Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Hoeveel apparaten op 1 Spotify account?

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden. Hoe kan ik mijn Spotify delen? Er zijn een paar manieren om je Spotify met anderen te delen. Je kunt je hele bibliotheek met iedereen delen door rechtsboven in de Spotify desktop app op de drie puntjes naast je naam te klikken en "Delen" te selecteren. Vanaf daar kun je ervoor kiezen om je bibliotheek te delen via een link, of door een code te genereren waarmee anderen toegang krijgen tot je bibliotheek.
Je kunt ook individuele nummers, albums of afspeellijsten met anderen delen. Om een nummer, album of afspeellijst te delen, klikt u op de "..." ernaast en selecteert u "Delen". Vanaf daar kunt u ervoor kiezen om te delen via een link of door een code te genereren die anderen kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw bibliotheek.
Als je een Premium Spotify gebruiker bent, kun je ook de "Spotify Connect" functie gebruiken om je muziek met anderen te delen. Hiervoor open je het Spotify Connect menu door rechtsboven in de Spotify desktop app op de drie puntjes naast je naam te klikken en "Spotify Connect" te selecteren. Van daaruit kun je ervoor kiezen om je muziek te delen met iedereen die verbonden is met je Wi-Fi-netwerk.

Hoe kun je tegelijk Spotify luisteren?

Er zijn een paar manieren waarop je tegelijkertijd naar Spotify kunt luisteren. Eén manier is om de Spotify Web Player te gebruiken, waarmee je Spotify via je webbrowser kunt afspelen. Een andere manier is de Spotify desktop app, waarmee je Spotify via je computer kunt afspelen. Tot slot kun je de Spotify mobiele app gebruiken, waarmee je Spotify kunt afspelen via je smartphone of tablet.

Door Toor

Vergelijkbare artikelen

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify? :: Waarom heb ik geen Spotify Premium meer?
Handige links