Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Spotify Premium Meer?

Waarom heb ik geen Spotify Premium meer?

Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Probeer het opnieuw met andere inloggegevens. Bekijk "De status van je betaling controleren" als je zeker weet dat je geen ander account hebt. Log uit en weer in op de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen. Kan je een Spotify Family account delen met vrienden? Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst.

Dienovereenkomstig, hoe moet je inloggen op spotify family?

Om in te loggen op je Spotify Family-account moet je naar de Spotify-website gaan en op de knop "Aanmelden" klikken. Zodra je daarop hebt geklikt, word je gevraagd je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Nadat je die hebt ingevoerd, kom je op de hoofdpagina van je account terecht. Daar zie je een tabblad "Familie". Klik daarop en je komt op een pagina waar je de Spotify-account van je gezin kunt beheren. Hoe lang kun je Spotify gratis gebruiken? Spotify biedt een gratis, advertentie-ondersteunde laag en een premium abonnement. Met het gratis niveau kunnen gebruikers naar muziek op aanvraag luisteren, maar met advertenties die de luisterervaring onderbreken. Met het premium abonnement worden advertenties verwijderd en kunnen gebruikers muziek downloaden om deze offline af te spelen. Spotify biedt ook 50% korting voor studenten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, is spotify zijn geld waard?

Daarnaast geeft Spotify de eerste drie maanden van je lidmaatschap ook flinke korting: de eerste drie maanden betaal je maar 0.99 euro. De prijs-kwaliteitverhouding is dus hartstikke goed, en een Premium-abonnement is je geld driedubbel waard. Hoe kun je zien of je Spotify Premium hebt? Je kunt je abonnement en betalingen bekijken op je accountpagina, onder Je abonnement.

Men kan zich ook afvragen: wat kost spotify in de maand?

Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Geldt alleen voor Individual-abonnementen. Daarna €9,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. Welke Spotify abonnementen zijn er? Er zijn drie Spotify abonnementen: Gratis, Premium en Familie.
Met het Free plan kun je gratis naar muziek luisteren met advertenties. Je kunt shufflen en elke artiest, album of afspeellijst afspelen, maar je kunt geen specifieke nummers kiezen.
Premium geeft je reclamevrij luisteren, offline modus en hogere kwaliteit audio. Je kunt ook elk nummer, album of artiest kiezen om af te spelen en naar elke gewenste afspeellijst luisteren. Premium kost $9,99/maand voor individuen, of je kunt een gezinsabonnement nemen voor $14,99/maand voor maximaal 6 personen.
Spotify heeft ook een studentenabonnement waarmee je alle voordelen van Premium krijgt, maar voor slechts $4,99/maand met een geldig .edu e-mailadres.

Hoeveel apparaten op 1 Spotify account?

Vanaf september 2016 staat Spotify toe dat maximaal 3 apparaten (bijv. computer, telefoon, tablet) tegelijk op één account zijn aangesloten.

Door Harday

Vergelijkbare artikelen

Hoe controleert Spotify Family? :: Waar krijg je gratis Spotify bij?
Handige links