Huis > H > Hoe Inloggen Family Account Spotify?

Hoe Inloggen Family account Spotify?

Familieleden toevoegen doe je zo:

  1. Ga naar de website van Spotify en login met je account.
  2. Klik links in het menu op Premium for Family.
  3. Ben je beheerder?
  4. Klik op een leeg veld en dan op Lid uitnodigen via link.
  5. Je huisgenoten of familieleden ontvangen nu in hun inbox een link.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De netwerkkabel moet worden aangesloten op de netwerkaansluiting van uw computer of laptop. U kunt het configuratiemenu vinden in de internetbrowser. Als u het internetadres in de browser invoert, krijgt u toegang tot de router.

Hoe checkt Spotify Family?

Voor de adrescontrole gaat de streamingdienst Google Maps gebruiken. Zodra je een Family-abonnement afsluit worden alle leden gevraagd hun adres in te vullen, of hun locatiegegevens te delen met Spotify. Hoe wissel je van Spotify account? Log in op spotify.com/account. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN. Scrol naar Spotify Free en klik op PREMIUM ANNULEREN.

Hoeveel apparaten op 1 Spotify account?

Volgens de Spotify-website kun je maximaal 3 apparaten gebruiken op één Spotify-account. Dienovereenkomstig, kun je een spotify account delen? Ja, je kunt een Spotify-account delen. Je kunt een nieuwe account aanmaken en de inloggegevens met iemand delen, of je kunt hem of haar toevoegen als familielid of vriend op een bestaande account.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, hoe deel je een account met spotify duo?

De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer Spotify Premium Duo in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer onder Personen met dit abonnement de optie om iemand uit te nodigen of te verwijderen.
Dienovereenkomstig, hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen.

Hoe werkt Spotify Family KPN?

Spotify Family is alleen mogelijk in combinatie met KPN Hussel. Ga daarvoor naar MijnKPN om je abonnement te wijzigen naar Internet (en TV)* en bestel tegelijkertijd ook Spotify Family. Je Spotify Premium wordt dan automatisch omgezet naar Spotify Family. Daarvan, hoeveel mensen kunnen er op spotify family? Er kunnen maximaal zes mensen op een Spotify gezinsplan.

Dus, hoe nodig je iemand uit voor spotify premium?

Er zijn een paar manieren om iemand uit te nodigen voor Spotify Premium:
Als je een Spotify Premium abonnement hebt, kun je dit delen met maximaal vijf familieleden of andere mensen. Ga hiervoor naar je accountpagina en klik onder 'Je plan' op 'Familieleden beheren'. Van daaruit kun je mensen uitnodigen door hun e-mailadres of Spotify-gebruikersnaam in te voeren.
Als je iemand kent die al een Spotify Premium-abonnement heeft, kun je hem of haar vragen jou toe te voegen aan zijn of haar Familieplan. Om dit te doen, moeten ze naar hun accountpagina gaan en onder 'Jouw Plan' op 'Familieleden beheren' klikken. Van daaruit kunnen ze je uitnodigen door je e-mailadres of Spotify-gebruikersnaam in te voeren.
Als je geen Spotify Premium-abonnement hebt en je kent niemand die dat wel heeft, kun je je aanmelden voor een gratis proefabonnement. Na afloop van de proefperiode moet je een abonnement betalen als je Spotify Premium wilt blijven gebruiken.

Door Miun

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn Spotify niet upgraden naar Premium? :: Hoeveel mensen op Spotify Family?
Handige links