Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Spotify Niet Upgraden Naar Premium?

Waarom kan ik mijn Spotify niet upgraden naar Premium?

Wat je moet doen

Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Probeer het opnieuw met andere inloggegevens. Bekijk "De status van je betaling controleren" als je zeker weet dat je geen ander account hebt. Log uit en weer in op de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe kun je tegelijk spotify luisteren?

Spotify

In een groepssessie kan iedereen die is uitgenodigd, bepalen wat er wordt afgespeeld.

  • Open Spotify en speel een nummer af.
  • Tik op. onderaan het scherm.
  • Tik op SESSIE STARTEN onder Een groepssessie starten.
  • Tik op VRIENDEN UITNODIGEN. Hier kun je:
Kan geen apparaat selecteren in Spotify? Werkt het niet?
  • Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn.
  • Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding.

Dienovereenkomstig, welke apparaten ingelogd spotify?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de apparaten die worden gebruikt en het account waarmee wordt ingelogd. Enkele mogelijke apparaten waarmee op Spotify kan worden ingelogd zijn een computer, telefoon of tablet. Hoeveel apparaten Spotify duo? Spotify Duo is een plan waarmee twee personen één account kunnen gebruiken. Ieder krijgt zijn eigen profiel en afspeellijsten, en ze kunnen allebei de muziek bedienen. Het plan kost 12,99 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify?

Deel 2.Gebruikersnaam maakt het toevoegen van vrienden binnen bereik

  1. Stap 1. Log in op uw Spotify-account.
  2. Stap 2. Voer "spotify: user: A" in de zoekbalk in de rechterbovenhoek in.
  3. Stap 3. Vervolgens wordt het Spotify-profiel van uw vriend weergegeven en klikt u op de knop "Volgen" erachter.
Dienovereenkomstig, hoe kan je een spotify playlist delen? Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiëren (bijv. naar een e-mailbericht).

Je kunt ook vragen waarom email bevestigen spotify?

Om veiligheidsredenen vragen we soms om je e-mailadres te verifiëren. Tik op E-MAIL VERSTUREN als de app vraagt om te verifiëren. Wij sturen dan een verificatielink naar het e-mailadres dat geregistreerd staat op je Spotify-account. Waarom kan ik niet meer inloggen op Spotify? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet meer kunt inloggen op Spotify. Misschien ben je je wachtwoord vergeten, of is je account geschorst.
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen door naar de Spotify-inlogpagina te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken. Je wordt dan gevraagd het e-mailadres in te vullen dat aan je Spotify-account is gekoppeld, en je zou een e-mail moeten ontvangen met instructies over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.
Als je account is opgeschort, is dat waarschijnlijk omdat je de Spotify Servicevoorwaarden op de een of andere manier hebt geschonden. Denk hierbij aan het streamen van muziek uit ongeoorloofde bronnen, het gebruik van ongeoorloofde wijzigingen in de Spotify-client of andere verboden activiteiten. Als je account is geschorst, moet je contact opnemen met de klantenservice van Spotify om het probleem op te lossen.

Is Spotify gratis bij KPN?

Nee, Spotify is niet gratis bij KPN.

Door Disario

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel ik Spotify Family in? :: Hoe Inloggen Family account Spotify?
Handige links