Huis > H > Hoe Stel Ik Spotify Family In?

Hoe stel ik Spotify Family in?

Spotify Family delen: familieleden toevoegen

  1. Ga naar de website van Spotify en login met je account.
  2. Klik links in het menu op Premium for Family.
  3. Ben je beheerder?
  4. Klik op een leeg veld en dan op Lid uitnodigen via link.
  5. Je huisgenoten of familieleden ontvangen nu in hun inbox een link.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je Tweestapsverificatie in Google?

Klik in het navigatievenster op Beveiliging en selecteer vervolgens 2-stapsverificatie. Volg de stappen op het scherm.

Hoe activeer ik Spotify Family KPN?

Spotify Family is alleen mogelijk in combinatie met KPN Hussel. Ga daarvoor naar MijnKPN om je abonnement te wijzigen naar Internet (en TV)* en bestel tegelijkertijd ook Spotify Family. Je Spotify Premium wordt dan automatisch omgezet naar Spotify Family. Kun je Spotify Family delen met vrienden? Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst.

Hoe kan ik mijn Spotify account upgraden?

Om je Spotify-account te upgraden, log je in op je accountpagina op de Spotify-website, klik je op het tabblad "Account" en selecteer je "Upgrade naar Premium". Je wordt gevraagd je betalingsgegevens in te voeren en zodra je betaling is verwerkt, wordt je account opgewaardeerd naar Premium. Waar krijg je gratis Spotify bij? Als je je aanmeldt bij Spotify, kun je ervoor kiezen om voor de dienst te betalen of de advertentie-ondersteunde versie te gebruiken, die gratis is. De advertentie-ondersteunde versie geeft je toegang tot alle muziek van Spotify, maar je hoort af en toe advertenties. Je kunt ook upgraden naar Spotify Premium, waarmee je reclamevrij kunt luisteren, audio van hogere kwaliteit en andere functies.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik 2FA in bij Bitvavo?

Ga naar je Bitvavo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 2FA in te stellen. Klik op doorgaan als u de authenticator app wilt gebruiken. Het is gelukt!

Hoe werkt gratis Spotify bij KPN?

Hoor graag hoe ik dit kan regelen. Sinds biedt KPN Spotify niet meer "gratis" aan. Spotify Premium kost €8,99 per maand en Spotify Family kost €13,99 per maand. Alleen bij sommige oude abonnementen is Spotify Premium nog inbegrepen in de abonnementsprijs ("gratis"). Waarom kan ik niet meer inloggen op Spotify? Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen. Als je je e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld.

En nog een vraag, waarom kan ik spotify niet upgraden?

Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Probeer het opnieuw met andere inloggegevens. Bekijk "De status van je betaling controleren" als je zeker weet dat je geen ander account hebt. Log uit en weer in op de app. Men kan zich ook afvragen: hoe spotify family uitnodiging accepteren? Om een uitnodiging voor een Spotify-familie te accepteren, moet je er eerst voor zorgen dat je een Spotify-account hebt. Als je er geen hebt, kun je er gratis een aanmaken. Zodra je een account hebt, log je in en klik je op het tabblad "Account". Daar selecteer je "Familie" in het uitklapmenu. Op de volgende pagina ziet u een optie "Uitnodiging accepteren". Klik daarop en volg de instructies.

Vervolgens, hoe kun je tegelijk spotify luisteren?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Enkele mogelijke methoden zijn het gebruik van een Spotify Connect-apparaat, het gebruik van de Spotify Web Player, of het gebruik van een app van derden zoals Spotify Remote.

Door Allain Crider

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet Spotify of je op hetzelfde adres woont? :: Waarom kan ik mijn Spotify niet upgraden naar Premium?
Handige links