Huis > W > Wat Betekent Het Blauwe Bolletje Bij Spotify?

Wat betekent het blauwe bolletje bij Spotify?

Nieuwe afleveringen van gevolgde podcasts worden gemarkeerd met een blauw bolletje. Een andere exclusieve Premium-functie is een nieuwe sectie die hoogtepunten van gevolgde artiesten toont. Volgens Spotify zijn deze "gepersonaliseerd, tijdsgebonden en op basis van je smaak".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Men kan zich ook afvragen: kan je een spotify family account delen met vrienden?

Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst. Dienovereenkomstig, is spotify connect gratis? Spotify Connect en het gratis abonnement

Muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat het gebruikers van het gratis abonnement nu ook in staat stelt gebruik te maken van Spotify Connect.

Trouwens, hoe kan je iemand van je spotify verwijderen?

Om iemand van je Spotify te verwijderen, ga je naar het tabblad Accounts in het menu Instellingen en klik je op de knop "Vriend verwijderen" naast de persoon die je wilt verwijderen. Vervolgens, wat zijn de kosten van spotify? Spotify biedt een gratis, advertentieondersteunde dienst en een premium, advertentievrije dienst. De premiumdienst kost 9,99 dollar per maand in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, kan ik muziek van spotify op mp3 zetten?

MP3fy. MP3fy is een gratis Spotify naar MP3 converter en zet audio en video om naar MP3 terwijl u ze downloadt. Hiermee kunt u een Spotify-afspeellijst eenvoudig naar MP3 downloaden door de URL van de gewenste online-site te plakken en daarna te downloaden. Kun je muziek van Spotify op een USB stick zetten? Nee, dat kan niet. De nummers die je bij Spotify downloadt kan je alleen afspelen op het apparaat waarmee je ze downloadt. Ze worden gecodeerd opgeslagen op je telefoon/tablet etc, en zijn niet te gebruiken om ergens anders op af te spelen.

Men kan zich ook afvragen: kan je op spotify ook muziek downloaden?

Neem je muziek en podcasts mee naar plekken zonder internet. Je kunt tot 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten. Opmerking: je dient ten minste één keer per 30 dagen online te komen om je downloads te behouden. Op die manier kan Spotify afspeelgegevens verzamelen om artiesten te compenseren. Kan je playlist downloaden zonder premium? Nee, je kunt geen afspeellijsten downloaden zonder premium. Om een afspeellijst te downloaden moet je een premium account hebben. Met een premium account kunt u een willekeurig aantal afspeellijsten downloaden.

Hoe kun je offline muziek luisteren?

Er zijn een paar manieren om offline naar muziek te luisteren. Eén manier is om de muziek op je computer of telefoon te downloaden. Een andere manier is om een muziekstreamingdienst te gebruiken waarmee u nummers of afspeellijsten kunt downloaden om er offline naar te luisteren.

Door Dill

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik sommige nummers niet afspelen op Spotify? :: Hoe kun je zien of je Spotify Premium hebt?
Handige links