Huis > H > Hoe Kun Je Spotify Account Opzeggen?

Hoe kun je Spotify account opzeggen?

Spotify opzeggen met Android:

  1. Open de Google Play Store app en kijk of je bent ingelogd met het juiste account.
  2. Druk op 'Menu'
  3. Kies 'Abonnementen'
  4. Selecteer 'Spotify'
  5. Kies nu 'Abonnement opzeggen' en druk vervolgens op 'Bevestigen'. Je Spotify Premium abonnement is nu opgezegd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe lang opzegtermijn Spotify?

Door je Spotify Premium abonnement op te zeggen, kun je per jaar 120 euro aan kosten besparen. Bij Spotify Premium heb je een opzegtermijn van één maand. Is Spotify gratis bij Ziggo? De muziekdienst is online en via apps beschikbaar. De kabelaar biedt de dienst niet gratis aan in een Ziggo Alles-in-1 pakket zoals KPN dit doet met Spotify bij Alles-in-één. De basisversie kost 4,95 en wie ook muziek wil luisteren op tablet of smartphone betaalt 9,95 per maand.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als je spotify niet betaald?

Als je Spotify niet betaalt, verlies je de toegang tot je account en al je gegevens. Men kan zich ook afvragen: hoe zeg je spotify premium op samsung? Om "Spotify Premium op Samsung" te kunnen zeggen, moet je de tekst-naar-spraak functie van Samsung gebruiken. Open hiervoor het instellingenmenu van je Samsung-toestel en selecteer de optie "Toegankelijkheid". Selecteer hier de optie "Tekst-naar-spraak" en vervolgens de optie "Spotify Premium op Samsung".

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe nodig ik iemand uit voor Spotify duo?

De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer Spotify Premium Duo in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer onder Personen met dit abonnement de optie om iemand uit te nodigen of te verwijderen.
Kun je Spotify elk moment opzeggen? U kunt uw Premium-abonnement na het einde van uw Gratis proefperiode opzeggen door u aan te melden bij uw Spotify-account en door de instructies voor het opzeggen van uw abonnement te volgen. We verstrekken geen restitutie of tegoed voor abonnementen die halverwege de maand worden opgezegd.

Men kan zich ook afvragen: kun je spotify maandelijks opzeggen?

Annuleer je Premium-abonnement wanneer je maar wilt via je accountpagina. Log in op spotify.com/account. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN. Scrol naar Spotify opzeggen en klik op PREMIUM OPZEGGEN. Dienovereenkomstig, hoe weet je of je gehackt bent op spotify? Als je op Spotify bent gehackt, ontvang je meestal een e-mail van Spotify waarin staat dat je account is gehackt. Als je deze e-mails niet ontvangt, kun je je accountactiviteit controleren om te zien of er sprake is van ongewone activiteit. Ga hiervoor naar je accountinstellingen en klik op het tabblad "Account". Hier ziet u alle recente activiteiten op uw account, inclusief verdachte activiteiten.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang kun je spotify gratis gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is dat je Spotify gratis kunt gebruiken zolang je een actieve internetverbinding hebt. Wil je Spotify echter offline gebruiken, dan moet je upgraden naar een premium account.

Door Mommy Sonali

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Spotify in de maand? :: Hoe kan ik muziek opslaan?
Handige links