Huis > W > Wat Kost Spotify In De Maand?

Wat kost Spotify in de maand?

Ga voor reclamevrije muziek, offline luisteren en nog veel meer. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Geldt alleen voor Individual-abonnementen. Daarna €9,99 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, kun je met 2 mensen op een spotify account?

Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Elk persoon in het abonnement heeft een eigen Premium-account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists. Mensen vragen ook: welke spotify abonnementen zijn er?

Spotify FreeSpotify Premium
Meer dan 50 miljoen nummers
Podcasts en audioboeken
Je muziek meenemen naar het buitenlandTot maximaal 14 dagen.
Elk nummer kiezen en afspelen op je mobielBeschikbaar voor bepaalde playlists.

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

Er zijn een paar manieren om 3 maanden gratis Spotify te krijgen. Eén manier is om een Spotify Premium abonnement af te sluiten en dit binnen de eerste drie maanden op te zeggen. Je krijgt dan het volledige bedrag van je abonnement teruggestort en hebt nog steeds toegang tot Spotify Premium voor de rest van de drie maanden.
Een andere manier om 3 maanden gratis Spotify te krijgen is door je aan te melden voor een gratis proefabonnement van 30 dagen op Spotify Premium. Na afloop van de gratis proefperiode kun je je abonnement opzeggen en heb je nog twee maanden toegang tot Spotify Premium.
Tot slot kun je wachten op een Spotify promotie. Af en toe zal Spotify 3 maanden gratis Spotify Premium aanbieden aan nieuwe en bestaande gebruikers. Houd deze promoties in de gaten en profiteer ervan als ze beschikbaar zijn. Bovendien, is spotify gratis bij ziggo? Nee, Spotify is niet gratis bij Ziggo. Ziggo is een Nederlands telecombedrijf dat televisie-, internet- en telefoondiensten aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang kun je spotify gratis gebruiken?

Spotify Premium is de betaalde variant. Je krijgt een maand gratis, en daarna kost het EURO 9,99 per maand. Dan heb je een account voor één persoon, maar je kunt betaald ook kiezen voor meerdere personen (Duo, Student of Family). Trouwens, hoeveel mensen kunnen op een spotify account? Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruikmaken van maximaal 6 Premium-accounts. Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Dienovereenkomstig, hoeveel apparaten op 1 spotify account?

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden. Hoe nodig ik familie uit op Spotify? Er zijn een paar manieren om familie uit te nodigen op Spotify:
1. Ga naar de Spotify-website en log in. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op de pijl omlaag naast je naam en klik vervolgens op "Familie uitnodigen".
2. Op de Spotify desktop app klik je in de linker zijbalk op "Bewerken" en vervolgens op "Familie uitnodigen".
3. In de mobiele Spotify-app tik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op "Familie uitnodigen".
Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen en klik op "Verzenden".

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen spotify en spotify premium?

Spotify is een muziek streaming app die gebruikers toegang geeft tot miljoenen nummers. Spotify Premium is een betaald abonnement dat gebruikers toegang geeft tot extra functies, zoals reclamevrij luisteren, hogere kwaliteit audio en offline luisteren.

Door Giverin

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Spotify Premium en Family? :: Hoe kun je Spotify account opzeggen?
Handige links