Huis > W > Wat Kan Je Kopen Met Apple Pay?

Wat kan je kopen met Apple pay?

Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac. Bespaar tijd en betaal met een tik of blik. Of gebruik Apple Pay om je te abonneren op diensten zoals Apple Music en Apple TV+, apps en games te kopen in de App Store en je iCloud-opslag te upgraden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waarom is mijn Spotify uitgeschakeld?

Als we vermoedelijk frauduleuze activiteiten op je account vinden of iets anders dat onze Gebruiksvoorwaarden schendt, schakelen we je account uit. Hoe lang duurt het voordat Spotify Premium werkt? Bij lopende betalingen kan iDEAL tot 5 dagen voor je factuurdatum beginnen met het verwerken van de betaling. Als de betaling mislukt, stopt je Premium-abonnement onmiddellijk en moet je je opnieuw abonneren.

Wat dit betreft, waarom is spotify ineens uitgelogd?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Spotify een gebruiker plotseling afmeldt. Eén mogelijkheid is dat het account van de gebruiker tijdelijk door Spotify is geschorst of verboden. Een andere mogelijkheid is dat de internetverbinding van de gebruiker niet stabiel is, waardoor de Spotify-app de verbinding heeft verloren. Tot slot is het ook mogelijk dat er een bug in de Spotify-app zit waardoor gebruikers worden afgemeld. Hoe moet je Spotify herladen? Als je problemen hebt met Spotify en het opnieuw moet laden, kun je een paar dingen proberen.
Probeer eerst je computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan Spotify te verwijderen en opnieuw te installeren.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met de Spotify-klantenservice voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Bovendien, waar is spotify het goedkoopst?

Spotify is ook in andere landen aanzienlijk goedkoper. Een jaarabonnement heb je in Maleisië voor ongeveer € 3,80 per maand. Een jaarabonnement kost ongeveer € 23 in de Filippijnen en ongeveer € 30 in Turkije. Vervolgens, waar verkopen ze spotify kaarten? Spotify-kaart 30 euro

  • na betaling in je ALDI-winkel ontvang je een kassaticket met een unieke pincode.
  • met deze unieke pincode kan je de kaart inwisselen via je Spotify-account.

Kun je met meerdere mensen op een Spotify account?

Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruikmaken van maximaal 6 Premium-accounts. Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. Bovendien, hoe kun je met meerdere mensen op spotify? Bij Spotify kunnen maximaal zes mensen tegelijk gebruikmaken van één account. Je kunt meerdere mensen op Spotify hebben door een Spotify Family-account aan te maken. Met een Spotify Family-account kun je maximaal zes mensen op je account hebben, en elke persoon heeft zijn eigen login.

Hoe nodig je iemand uit voor Spotify Premium?

Er zijn twee manieren om iemand uit te nodigen voor Spotify Premium:
1. Als je een actief Spotify Premium-abonnement hebt, kun je iemand die geen Spotify Premium heeft uitnodigen om 30 dagen gratis mee te doen. Ga hiervoor naar het menu Your Friends in de Spotify desktop app en selecteer Invite a Friend to Spotify Premium.
2. Als je iemand kent die al een Spotify Premium-abonnee is, kun je diegene uitnodigen om mee te doen aan een Spotify Premium Duo. Met Spotify Premium Duo krijgen jij en één andere persoon alle voordelen van Spotify Premium voor een gereduceerde prijs. Om iemand uit te nodigen voor Spotify Premium Duo ga je naar het menu Your Friends in de Spotify desktop app en selecteer je Uitnodigen voor Duo.

Door Bahner Kandoll

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een Spotify abonnement voor studenten? :: Hoe wordt Spotify afgeschreven?
Handige links