Huis > W > Wat Is Een Voice Assistant?

Wat is een Voice Assistant?

Een Voice Assistant is een virtuele spraakassistent die vaak bij smart speakers terug te vinden is. Met een voice assistant kan interactie gevoerd worden en kunnen aangesloten apparaten met spraak bediend worden. Goede voorbeelden van voice assistants zijn Google Assistant (Google), Siri (Apple) een Alexa (Amazon).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je allemaal doen met Google Assistant?

De Assistent is het antwoord op de andere twee. Je kunt vragen stellen met je stem, maar ook commando's geven. Hij kan je bijvoorbeeld waarschuwen voor files op weg naar je werk in de ochtend.

Hoe zet je TalkBack uit op Samsung?

TalkBackAndroid

TalkBack uitschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Scroll met twee vingers omlaag.
  3. Tik drie keer op 'Toegankelijkheid' en tik drie keer op 'TalkBack'.
Vervolgens, kan word een document voorlezen? Open Microsoft Word en open het document waarvan u wilt dat het programma het aan u voorleest. U kunt ook een stuk tekst typen. Klik met de muis in het document om de tekstcursor te plaatsen op de plaats waar vanaf het spreken moet beginnen. Druk op de groene knop Afspelen op de werkbalk of druk op de toets F7.

Hoe laat je je Macbook voorlezen?

Om uw MacBook te laten voorlezen, moet u de toegankelijkheidsfunctie "Spraak" inschakelen. Om dit te doen, open Systeemvoorkeuren, selecteer Toegankelijkheid en selecteer vervolgens Spraak in het linkermenu. Vink het vakje naast "Spreek geselecteerde tekst uit wanneer de toets wordt ingedrukt" aan. Vervolgens kun je een toetscombinatie kiezen om de tekst-naar-spraakfunctie te activeren. U kunt bijvoorbeeld Option+Esc kiezen. Dienovereenkomstig, waar vind ik beeldscherminstellingen? De weergave-instellingen zijn te vinden in het configuratiescherm. Om het configuratiescherm te openen, klikt u op het startmenu en vervolgens op configuratiescherm. In het configuratiescherm ziet u een optie voor weergave. Klik op deze optie en u kunt de weergave-instellingen voor uw computer aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Kun je de stem van Google Assistant veranderen?

Je kunt de stem van de Assistent personaliseren door in de rechterbovenhoek op je account te tikken. De account die is gekoppeld aan je luidspreker of scherm zou degene moeten zijn die je ziet. Kies een stem als je van account wilt wisselen.

Waar vind ik instellingen op mijn iPhone?

In de Instellingen-app kun je iPhone-instellingen zoeken die je wilt aanpassen, zoals je toegangscode en geluiden voor meldingen.

  1. Tik op 'Instellingen' in het beginscherm (of in de appbibliotheek).
  2. Veeg omlaag om het zoekveld weer te geven en typ een term, bijvoorbeeld "iCloud". Tik vervolgens op een instelling.
Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)
  1. Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies 'Toevoegen aan startscherm'
  2. Wijzig eventueel de titel (bijv.
  3. Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.

Welk liedje hoor ik?

Shazam is een erg handige app. Je hoort muziek en wilt weten wat dat is. Je opent de app, tikt op het logo en Shazam luistert met je mee en zegt welk liedje of welk muziekstuk het is. Je kunt het liedje of het muziekstuk meteen in je Spotify-bibliotheek opslaan. En nog een vraag, welk nummer is dit op pc? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt. Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u dit nummer vinden door naar het Configuratiescherm te gaan en "Systeem" te selecteren. Het nummer staat onder het kopje "Systeem". Als u een Mac gebruikt, vindt u dit nummer in het gedeelte "Over deze Mac" in het menu "Apple". Het nummer staat onder de kop "Overzicht".

Hoe zet je uit dat Siri je berichten voorleest?

Er zijn twee manieren om uit te schakelen dat Siri uw berichten leest. De eerste manier is om naar Instellingen > Siri & Zoeken te gaan en de opties Luisteren naar "Hey Siri" en Druk op de zijknop voor Siri uit te schakelen. Dit zal voorkomen dat Siri automatisch wordt geopend wanneer u "Hey Siri" zegt of de zijknop ingedrukt houdt.
De tweede manier is om naar Instellingen > Meldingen > Berichten te gaan en de optie Meldingen toestaan uit te schakelen. Dit zal voorkomen dat Siri uw berichten hardop voorleest, zelfs als u de opties "Hey Siri" of "Druk op de zijknop voor Siri" hebt ingeschakeld.

Door Oralla Blatchford

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je spraakbediening uit op Samsung? :: Wat is Google tekst-naar-spraak engine?
Handige links