Huis > H > Heb Je Cortana Nodig?

Heb je Cortana nodig?

Cortana voor Windows is beschikbaar in bepaalde regio's en landen. Als Cortana niet beschikbaar is voor uw Windows-apparaat, kunt u nog steeds zoeken naar bestanden op uw apparaat in het zoekvak op de taakbalk. Cortana is ook beschikbaar op andere platforms, zoals Android en iOS, in bepaalde markten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Wat is dat praten met Cortana?

Windows 10

Cortana kan niet alleen herinneringen instellen en u helpen bij dagelijkse taken, maar ook met u praten. Probeer deze dingen tegen Cortana te zeggen: How old are you? Tell me a joke.
Hoe kom ik van Edge af? Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop.

Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10?

Er zijn een paar programma's die u kunt verwijderen in Windows 10, maar de meest voorkomende zijn Microsoft Office, Adobe Acrobat en Java. U kunt ook elk programma verwijderen dat u uit de Windows Store hebt geïnstalleerd. Hoe werkt Samsung tekst-naar-spraak? Samsung tekst-naar-spraak (TTS) zet tekst om in spraak op Samsung-apparaten. Wanneer u TTS op uw Samsung toestel inschakelt, leest het tekst voor uit berichten, telefoonnummers, webpagina's en andere apps. U kunt TTS ook gebruiken om audiobestanden van teksten te maken, zodat u deze later kunt beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Daarvan, wat is google tekst-naar-spraak engine?

TTS Android

De nieuwste update van Google Tekst-naar-spraak maakt het mogelijk om teksten in het Nederlands voor te lezen. Zo kan er bijvoorbeeld een boek via Play Books worden voorgelezen, maar ook Google Translate werkt samen met TTS van Google.
Hoe kan je Google laten voorlezen? Android

Stap 1: 'Selecteer om uitgesproken te worden' inschakelen

  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid en daarna op Selecteer om uitgesproken te worden.
  3. Schakel Snelkoppeling voor 'Selecteer om uitgesproken te worden' in.

Wat kun je doen met Google lens?

Lens bestaat nu sinds 2017 en is voor iOS en Android beschikbaar als losstaande app. Het idee is dat je het gebruikt om objecten te scannen en Google beantwoordt daarbij wat het precies is dat je voor je hebt en geeft je daarbij extra informatie. Wat doe je met Google One? Google One is een abonnement waarmee gebruikers extra opslagruimte krijgen voor hun Google-account. Het omvat ook andere voordelen, zoals toegang tot Google-experts en exclusieve deals.

Hoe duur is een Hey Google?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de kosten van een "Hey Google" sterk kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke product of de specifieke dienst die u zoekt. In het algemeen wordt een "Hey Google" echter niet als een dure dienst beschouwd.

Door Ragan Azpeitia

Vergelijkbare artikelen

Hoe geluid opnemen met pc? :: Hoe Cortana inschakelen Windows 10?
Handige links