Huis > H > Hoe Cortana Inschakelen Windows 10?

Hoe Cortana inschakelen Windows 10?

De modus Hey Cortana activeren

  1. Selecteer het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens Instellingen .
  2. Zet de wisselknop onder Hey Cortana op Aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat dit betreft, wat is spraakherkenningssoftware?

De geluiden die door de microfoon worden opgevangen, worden opgesplitst in de losse klanken waaruit het Nederlands is opgebouwd (fonemen). Vervolgens gaat de spraakherkenningssoftware met deze klanken aan de slag. Het programma berekent de meest waarschijnlijke woorden. Daarvan, hoe praat je met google? Gesproken zoekopdracht aanzetten

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Spraak.
  3. Tik onder Hey Google op Voice Match.
  4. Zet Hey Google aan.

Waarom is Cortana niet beschikbaar?

Cortana is niet in alle landen en regio's beschikbaar. Het Speech, Inking, and Typing (SIT) team werkt eraan om Cortana op zoveel mogelijk plaatsen beschikbaar te maken, maar er zijn enkele beperkingen waar ze binnen moeten werken. Zo heeft Cortana toegang tot internet en bepaalde persoonlijke gegevens nodig om goed te kunnen werken. In sommige landen kunnen privacywetten verhinderen dat Cortana toegang heeft tot deze informatie. Bovendien vereist Cortana spraakherkenningstechnologie die mogelijk niet in alle talen beschikbaar is. Het SIT-team werkt aan uitbreiding van de talen die Cortana kan herkennen, maar het is een moeilijk proces. Hoe kan ik Cortana verwijderen? Er zijn twee manieren om Cortana te verwijderen. De eerste is om de Windows 10 Instellingen-app te gebruiken, en de tweede is om de PowerShell te gebruiken.
Om de Windows 10 Instellingen-app te gebruiken, volgt u deze stappen:
1. Ga naar Start > Instellingen.
2. Klik op Systeem.
3. Klik op Apps & functies.
4. Zoek Cortana in de lijst met geïnstalleerde apps en klik erop.
5. Klik op de knop Verwijderen.
Volg deze stappen om PowerShell te gebruiken:
1. Ga naar Start > PowerShell.
2. Klik met de rechtermuisknop op PowerShell en selecteer Uitvoeren als beheerder.
3. Typ het volgende commando en druk op Enter: Get-AppxPackage -allusers Microsoft.549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage
4. Sluit PowerShell af.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Daarvan, hoe werkt tekst naar spraak?

Tekst naar spraak

Documenten voorlezen met Android Tekst naar spraak

  1. Raak het pictogram Microfoon aan op het toetsenbord.
  2. Volg de instructies in het dialoogvenster.
  3. Spreek duidelijk in de microfoon van uw apparaat.
Dus, hoe werkt een google speaker? De Google Home en Google Nest Hub zijn slimme speakers die al je opdrachten uitvoeren. Je geeft spraakgestuurde commando's, waarna de speaker je vragen beantwoordt of slimme apparaten inschakelt. Je telefoon gebruik je alleen nog om apparaten in de app te koppelen, daarna doe je via de speaker alles wat je nodig hebt.

Wat is de stem van Google?

Wie zichzelf maar liefst 2 weken lang 24/7 heeft opgesloten in een geluidsstudio voor het beantwoorden van al je vragen is onbekend. De stem klinkt in ieder geval jong, vriendelijk en behulpzaam. Rachid Finge, woordvoerder van Google Nederland liet ons weten dat de persoon van de stem niet bekend wordt gemaakt. Trouwens, wat is cortana niet beschikbaar voor jouw regio? Cortana is niet in alle regio's beschikbaar om verschillende redenen, zoals taalbarrières, gebrek aan ondersteuning voor bepaalde functies, enzovoort. Cortana is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, India, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Mexico.

Dienovereenkomstig, waar is cortana beschikbaar?

Cortana is een digitale assistent die beschikbaar is op Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Xbox One, Android en iOS.

Door Zilber

Vergelijkbare artikelen

Heb je Cortana nodig? :: Hoe Google Assistant stem veranderen?
Handige links