Huis > H > Hoe Maak Je Srt?

Hoe maak je SRT?

Tekstbestand van Word naar srt

  1. Kopieer je tekst in het Word-document.
  2. Open Kladblok op je PC of Teksteditor op je Macbook.
  3. Plak je zojuist gekopieerde tekst in Kladblok of Teksteditor.
  4. Sla je bestand op als . txt bestand.
  5. Open de voorvertoning en verander de extensie . txt in . srt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik ondertitels synchroniseren?

Download het hier of van MegaDownloads, en installeer SubSync.

  1. Start het programma SubSync vervolgens.
  2. Open het Video bestand.
  3. Open het ondertitel bestand.
  4. Open de ondertiteling.
  5. Markeer de eerste regel.
  6. Markeer de laatste regel.
  7. Bepaal de locatie van de knoppen "Blue" en "Green".
  8. Start weergave van de film.
Hoe ondertiteling maken? Ondertiteling maken
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op TAAL TOEVOEGEN en selecteer je taal.
  5. Klik op TOEVOEGEN onder Ondertiteling.

Trouwens, hoe zet je ondertiteling aan bij mp4?

Om ondertiteling aan te zetten bij een mp4-bestand, moet je een mediaspeler gebruiken die de weergave van ondertiteling ondersteunt. Veel mediaspelers hebben deze functie, waaronder populaire zoals VLC, Media Player Classic en Windows Media Player. Zodra u uw mp4-bestand in de mediaspeler hebt geopend, zoekt u naar een menu-optie die iets zegt als "Ondertitels" of "Bijschriften". Dit menu bevindt zich meestal in het menu "Beeld" of "Opties". Zodra u het ondertitelingmenu hebt gevonden, zoekt u naar een optie om ondertiteling in te schakelen. Deze optie hangt af van de mediaspeler die u gebruikt. Zodra je de ondertitels hebt ingeschakeld, zouden ze op het scherm moeten verschijnen wanneer je je mp4-bestand afspeelt. Je kunt ook vragen hoe voeg ik ondertiteling toe aan een film vlc? Om ondertitels aan een film toe te voegen in VLC, moet u eerst het ondertitelbestand downloaden. Zodra u het ondertitelbestand hebt gedownload, moet u het openen in een teksteditor zoals Notepad. Zodra u het ondertitelbestand in een teksteditor hebt geopend, moet u de regel met "Ondertitels=" vinden en deze wijzigen in "Ondertitels=1". Sla het bestand op en open vervolgens het filmbestand in VLC. Klik op de "Subtitle" knop en vervolgens op "Add Subtitle File". Zoek het ondertitelbestand dat je net hebt gedownload en voeg het toe. Het ondertitelbestand zou nu aan de film moeten zijn toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe doe je ondertiteling bij iMovie?

Handmatig ondertiteling toevoegen en bewerken in iMovie

  1. Open je project in iMovie.
  2. Ga naar Titels en kies de “standaard onderste derde deel” titel.
  3. Pas de stijl aan van de titel.
  4. Voeg de tekst in en pas de zichtbaarheid aan op de audio (in je SRT-bestand vind je de tekst en tijd van de ondertiteling per regel)
Dus, waar kan ik ondertiteling downloaden? Er zijn veel sites waar vandaan je ondertitels kunt downloaden, zoals www.opensubtitles.org. Op dit soort sites zoek je op de titel van de film of de serie en download je het gewenste resultaat. Zorg er wel voor dat de ondertitel precies dezelfde naam heeft als de naam van het videobestand dat je gedownload hebt.

Wat is een srt file?

In dit bestand staat per seconde genoteerd wanneer en welke tekst als ondertiteling in een video getoond moet worden. Het is afgekort voor SubRip. En nog een vraag, hoe ziet een ondertitel eruit? Een ondertitel lijkt op een stuk tekst dat onder de hoofdtitel van een geschrift wordt geplaatst. Het geeft meestal aanvullende informatie over de inhoud van het geschrift, of het kan een citaat uit een andere bron zijn.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je ondertiteling op youtube?

Er zijn een paar manieren om ondertitels te krijgen op YouTube.
De eerste manier is om een video te zoeken die al ondertitels heeft. Open hiervoor YouTube en klik op de zoekbalk. Typ vervolgens het woord "ondertitels" in en druk op Enter. Er verschijnt dan een lijst met video's die al ondertitels hebben.
De tweede manier is om de ondertitelfunctie op YouTube te gebruiken. Open hiervoor YouTube en zoek een video die je wilt bekijken. Klik dan op het pictogram "Instellingen" (het ziet eruit als een tandwiel) en selecteer "Ondertitels/CC". Er verschijnt dan een menu met verschillende talen waaruit je kunt kiezen. Selecteer de gewenste taal en klik op "OK". De ondertitels zouden nu op de video moeten verschijnen.
De derde manier is om een website of app van derden te gebruiken om ondertitels voor YouTube-video's te krijgen. Hiervoor moet je zoeken naar een website of app die deze dienst aanbiedt. Zodra je er een hebt gevonden, volg je de instructies op de website of app om de ondertitels te krijgen die je nodig hebt.

Door Petulia Daschofsky

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik ondertiteling op de tv? :: Hoe SRT bestand toevoegen aan film?
Handige links