Huis > H > Hoe Krijg Je Ondertiteling Op Youtube?

Hoe krijg je ondertiteling op youtube?

Ondertiteling in- of uitschakelen

  1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je rechtsonder in de videospeler.
  3. Klik op om ondertiteling aan te zetten.
  4. Klik nog een keer op om ondertiteling uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe doe je tekst in een filmpje?

U kunt als volgt in de tijdbalk tekst toevoegen aan een video-, foto- of achtergrondfragment.

  1. Plaats de afspeelkop waar u de tekst wilt hebben, klik op 'Titels' boven de browser en klik dan dubbel op een stijl.
  2. U kunt de stijl ook naar de tijdbalk slepen, over het fragment waar u deze wilt gebruiken.
Hoe werkt 888? 1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct.

Bovendien, hoe lang duurt het om een video te ondertitelen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder de lengte van de video, het aantal sprekers, de complexiteit van de dialoog en de snelheid waarmee de ondertitelingstekst moet rollen. Over het algemeen duurt het ondertitelen van een video van 1 uur ongeveer 1-2 uur. Hoe ondertitels gelijk laten lopen? Er zijn een paar verschillende manieren om ondertitels gelijk te maken.
1. Je kunt een tool als Subtitle Edit gebruiken om beide ondertitelbestanden te openen en er dan voor zorgen dat de timing voor beide gelijk is.
2. Je kunt ook een tool als Aegisub gebruiken om nieuwe ondertitels te maken die overeenkomen met de timing van de video.
3. Tot slot kun je een tool als Jubler gebruiken om een nieuw ondertitelbestand te maken dat gelijk is aan het andere ondertitelbestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe zet je ondertiteling aan bij Videoland?

In de videoplayers staat rechtsboven het ondertitel icoon. Hier kun je de Nederlandse ondertiteling aan of uit zetten. Smart Tv's hebben een aparte mogelijkheid in het menu voor het toevoegen van ondertiteling. Trouwens, hoe vind ik ondertiteling? ondertiteling

Dat gaat als volgt:

  1. Speel de opname af.
  2. Druk op de Teletekstknop.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen.

Hoe krijg ik Nederlandse ondertiteling bij Ziggo On Demand?

Zap naar het kanaal waar het programma wordt uitgezonden waarvan je de ondertiteling wilt bekijken. Druk op de groene knop op je afstandsbediening om de ondertitel taal te selecteren. Als er meerdere talen beschikbaar zijn druk je een paar keer op de knop tot de juiste taal in beeld staat. Trouwens, hoe zet je ondertiteling uit op tv? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het merk en model van uw tv. De meeste tv's hebben echter een knop op de afstandsbediening waarop "ondertitels" of "CC" (voor closed captioning) staat. Door op deze knop te drukken, kunt u de verschillende ondertitelingsopties doorlopen, waaronder "uit".

En nog een vraag, hoe lang mag een ondertitel zijn?

Een ondertitel kan zo lang zijn als je wilt, maar over het algemeen zijn ze korter dan de eigenlijke dialoog.

Door Henry

Vergelijkbare artikelen

Wat is sociale Readaptatiewetenschappen? :: Hoe maak je een srt file?
Handige links