Huis > W > Welke Star Wars Film Moet Je Als Eerst Kijken?

Welke Star Wars film moet je als eerst kijken?

Star Wars: The Machete-volgorde uitgelegd

Het werkt het beste als je Star Wars nog nooit eerder gezien hebt, en we zullen geen tijdlijn tegenhouden zonder The Phantom Menace. En als je het verhaal vanaf daar wilt vervolgen, kijk dan de sequel-saga, die nu in zijn geheel uit is: Episode VII: The Force Awakens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoe begin ik aan star wars?

Muradin: "Dat is de zogeheten 'Machete-manier', die echt alleen gaat over de eerste zes films. Volgens die theorie kun je het beste beginnen met deel vier, uit 1977, ga je daarna door met vijf (1980), vervolgens kijk je twee en drie (2002 en 2005, red.) als een soort flashbacks en eindig je met zes (1983)." Bovendien, waarom star wars volgorde? Waarom de volgorde van de Star Wars-films niet klopt

In eerste instantie waren er slechts drie Star Wars-films gepland, maar omdat deze drie films zo'n succes waren werd er besloten om door te gaan. Daarop besloot bedenker George Lucas om Episode's I, II en III te maken.

Heeft Netflix Star Wars?

Nee, Netflix heeft geen Star Wars. Bovendien, hoeveel star wars episodes zijn er? Er zijn in totaal elf Star Wars afleveringen. De eerste zes afleveringen werden uitgebracht tussen 1977 en 1983 en worden gewoonlijk de "originele trilogie" genoemd. De eerste drie daarvan werden in chronologische volgorde uitgebracht (afleveringen IV, V en VI), terwijl de laatste drie in omgekeerd chronologische volgorde werden uitgebracht (afleveringen III, II en I). De zevende aflevering, "The Force Awakens," werd uitgebracht in 2015, gevolgd door de achtste aflevering, "The Last Jedi," in 2017. De negende en laatste aflevering van de serie, "The Rise of Skywalker," wordt in 2019 uitgebracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat is de nieuwste Star Wars film?

Onbekende films - 2025/2027

Rogue Squadron is de eerste nieuwe Star Wars-film waarvan we de naam weten, maar er lopen op het moment nog een paar projecten. Regisseur Rian Johnson (The Last Jedi) werkt aan een nieuwe Star Wars-trilogie, die los staat van de negen films uit de 'originele' reeks.
Wat is het verschil tussen Star Trek en Star Wars? Star Wars is simpeler: twee trilogieën, één verhaal. Maar het grootste verschil is het genre. Star Trek is pure science fiction, het is een toekomstvisie, een fantasie van wat zou kunnen zijn. Star Wars is een mythologisch drama, dat zich afspeelt in een sterrenstelsel, lang (lang) geleden.

Wie is de maker van Star Wars?

George Walton Lucas Jr. is de geestelijke vader van de Star Wars saga. Hij bedacht alle verhalen en regisseerde vier van de zes Star Wars-films. George Lucas is ook de baas van Lucasfilm Ltd. Men kan zich ook afvragen: wat is het verhaal van star wars? Het verhaal van Star Wars is lang en ingewikkeld en omspant meerdere films, tv-programma's, boeken en videospelletjes. Het begon allemaal met de film Star Wars: A New Hope uit 1977, die werd gevolgd door twee vervolgen, The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983). Deze drie films, die samen bekend staan als de originele trilogie, vertellen het verhaal van Luke Skywalker, een jonge boerenjongen die ontdekt dat hij de zoon is van de Jedi-ridder Anakin Skywalker en voorbestemd is om het heelal te redden van het kwaadaardige Keizerrijk.
Het verhaal wordt voortgezet in de prequel trilogie, die bestaat uit de films The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002), en Revenge of the Sith (2005). Deze films vertellen het verhaal van Anakin Skywalker's val naar de duistere kant en zijn transformatie in de Sith Lord Darth Vader.
Het verhaal ging nog verder in de nieuwe trilogie, die bestaat uit de films The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017) en The Rise of Skywalker (2019). Deze films volgen de avonturen van de zoon van Luke Skywalker, Kylo Ren, terwijl hij de Jedi en het Verzet probeert te vernietigen.
Er zijn ook talloze spin-off films, tv-shows, boeken en videogames die andere verhalen vertellen die zich afspelen in het Star Wars universum.

Dienovereenkomstig, wie speelt prinses leia in de eerste star wars trilogie?

Carrie Fisher speelde prinses Leia in de eerste Star Wars trilogie.

Door Havard

Vergelijkbare artikelen

Wat is de derde film van Star Wars? :: Hoe ontstaat Darth Vader?
Handige links