Huis > W > Wat Is Dit Voorwerp App?

Wat is dit voorwerp app?

De nieuwe Android-app Google Goggles maakt dit mogelijk. Het werkt zo: maak een foto van een voorwerp met je Android-telefoon en Google Goggles probeert dat object te herkennen. Je krijgt vervolgens relevante zoekresultaten op je telefoonschermpje. Het gratis Google Goggles staat sinds maandag in de Android Market.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is dit voor voorwerp?

De nieuwe app maakt het mogelijk. Als je met je telefoon een foto maakt van een object, probeert Goggles het te herkennen. Je kunt zoekresultaten op het scherm van je telefoon krijgen. Sinds maandag is de gratis Goggles op de markt.

Dienovereenkomstig, hoe schrijf je een follow up email?

Hallo Jan, Ik wilde snel een berichtje sturen om mijn e-mail over een kort gesprek op te volgen. Aangezien ik nog niets terug gehoord heb, vraag ik me af of je de e-mail wel goed hebt ontvangen. Hoe stuur je een reminder via Outlook? E-mailberichten, contactpersonen en taken

  1. Ga naar het tabblad Start, klik in de groep Labels op Opvolgen en klik op Herinnering toevoegen: Tip: U kunt e-mailberichten snel markeren als taken met behulp van herinneringen.
  2. Schakel in het dialoogvenster Aangepast het selectievakje Herinnering in of uit.
  3. Klik op OK.

Dus, hoe lang wachten op antwoord e-mail?

Het hangt af van de configuratie van de e-mail afzender en de configuratie van de e-mail server. Bijvoorbeeld, als de e-mail afzender zijn e-mail client heeft geconfigureerd om elke 15 minuten op nieuwe berichten te controleren, en de e-mail server is geconfigureerd om berichten 30 dagen op de server te bewaren, zal de e-mail afzender binnen 15 minuten een antwoord e-mail zien. En nog een vraag, hoe beleefd iets vragen? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van de situatie en wat je vraagt. Enkele tips om beleefd iets te vragen zijn:
duidelijk en specifiek zijn over wat je vraagt
- alstublieft en dank u gebruiken
- vriendelijk of beleefd vragen
- ervoor zorgen dat je verzoek redelijk is
- dankbaar zijn als de persoon ja zegt op je verzoek.

Men kan zich ook afvragen: hoe vraag je iets vriendelijk?

Doe je verzoek door een vraag te stellen

Mensen zullen pas goed aan jouw verzoek voldoen als ze daartoe zelf de bereidheid voelen. Bereidheid dwing je niet af. Je kunt een beroep doen op iemands bereidheid door hem of haar een vraag te stellen. Maar let wel goed op hoe je die vraag stelt.
Trouwens, hoe vraag je iets beleefd via mail? Maak je e-mail overzichtelijker met opmaak

Gebruik bijvoorbeeld opsommingstekens, markeer de kernonderwerpen per zin of per vraag dikgedrukt en tag mensen aan wie je de vraag is gericht (zie tip 6). Zo kan de ontvanger je e-mail makkelijk even snel lezen om te zien wat er precies gevraagd wordt.

Vervolgens, wat betekent de herinnering?

Een herinnering is een belevenis of moment opgeslagen in het geheugen. Herinneringen vormen het bewustzijn en vormen een onderdeel van het geheugen. Het menselijk geheugen bestaat uit diverse systemen. Hoe verwijder ik herinneringen op Mac? Om herinneringen op een Mac te verwijderen, moet u eerst het programma Herinneringen openen. Zodra het programma is geopend, ziet u een lijst met al uw herinneringen. Om een herinnering te verwijderen, selecteert u de herinnering en drukt u op de toets "verwijderen" op uw toetsenbord.

En nog een vraag, wat is een herinnering in het engels?

Een geheugen is een verslag van gebeurtenissen uit het verleden dat is opgeslagen in de hersenen.

Door Louanna Eighmy

Wat is assistent instellingen? :: Welke aansluiting koptelefoon?
Handige links