Huis > W > Wat Is Dit Voor Voorwerp?

Wat is dit voor voorwerp?

De nieuwe Android-app Google Goggles maakt dit mogelijk. Het werkt zo: maak een foto van een voorwerp met je Android-telefoon en Google Goggles probeert dat object te herkennen. Je krijgt vervolgens relevante zoekresultaten op je telefoonschermpje. Het gratis Google Goggles staat sinds maandag in de Android Market.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, welke site gebruikt catfish?

Is dit een catfish? Twijfel of iemand waarmee je contact hebt wel de persoon is van de foto? Dan is reverse image search een manier om te ontdekken of je vermoedens terecht zijn. Sla de foto op en voer deze in op Google Image Search. Wat is een voorwerp voorbeeld? voorwerp - zelfstandig naamwoord uitspraak: voor-werp 1. iets wat je kunt aanraken, wat meestal niet leeft en niet al te groot is ♢ dit vierkante voorwerp heet een kubus 1.

Wat is een ander woord voor voorwerpen?

Er is geen woord dat dezelfde betekenis heeft als "voorwerpen". Woorden die erop lijken zijn echter "dingen", "spullen" en "voorwerpen". Je kunt ook vragen welke app om dingen te herkennen? Er is niet één specifieke app die alles kan herkennen, maar er zijn een paar apps die in de buurt kunnen komen. Google Goggles is een optie die objecten, oriëntatiepunten en zelfs streepjescodes kan herkennen. Een andere optie is CamFind, dat ook visuele herkenning gebruikt om objecten, locaties en zelfs producten te identificeren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is Gecatfished?

Voornamelijk om te streven naar neppe relaties online waarbij ze zich voordoen als compleet iemand anders.. Bijvoorbeeld een 40 jarige man die zich voordoet als een 20 jarige chick. Heb je gehoord hoe Tijn compleet gecatfished werd afgelopen week? Het meisje waar hij dacht tegen te praten bleek een dude uit Rotterdam! Hoe achterhaal je een catfish? Hoe herken ik catfishing?

  1. Vermijden van (video)gesprekken en persoonlijke ontmoetingen.
  2. Geen online aanwezigheid.
  3. Zeer weinig vrienden of volgers.
  4. Een zeer recent aangemaakt profiel.
  5. Alleen gebruik van professionele foto's.
  6. Gestolen foto's.
  7. Vragen om geld.
  8. Vragen om expliciete foto's of video's.

Men kan zich ook afvragen: is het illegaal om te catfishen?

Iemand mag zich online niet voordoen als jou. Dat heet identiteitsfraude en dat is strafbaar. Ook mag iemand niet zomaar jouw foto gebruiken zonder jouw toestemming. Als iemand jouw gezicht herkenbaar gebruikt, kun je terugvallen op jouw portretrecht. Mensen vragen ook: wat zijn de voorwerpeigenschappen? De object eigenschappen zijn de variabelen die bij een object horen. De naam, kleur en soort zijn bijvoorbeeld eigenschappen van een object.

Wat is een voorwerp Nederlands?

Een object is een abstracte constructie waarmee je gegevens kunt opslaan en manipuleren. Het is een van de basisconcepten in de informatica. Een object heeft een uniek identificatienummer en een naam. Een object kan een eigenschap of een methode bevatten.

Door Gove

Vergelijkbare artikelen

Kun je zoeken op afbeelding? :: Waar vind ik mijn opgeslagen afbeeldingen?
Handige links