Huis > H > Hoeveel Verdient Steve Jobs Per Maand?

Hoeveel verdient Steve Jobs per maand?

Apple heeft recent informatie over zijn financiƫle situatie in het fiscale jaar 2004 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission gedeponeerd. Hieruit blijkt onder meer dat CEO Steve Jobs in het afgelopen jaar een salaris heeft ontvangen van welgeteld 1 dollar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat was Steve Jobs zijn doel?

Stel je als doel om geweldige producten te maken, niet om de grootste of de rijkste te worden. Jobs wilde de iPod in de herfst in de winkels hebben. Dat betekende dat hij slechts een half jaar had om hem op de markt te brengen. Moeilijk, maar noodzakelijk. Was samen met Steve Jobs de grote man bij Apple? Steve Jobs als oprichter van Apple

Steve Jobs richtte in 1976 samen met zijn studievriend Steve Wozniak het bedrijf Apple Computers op. Er was ook nog een derde oprichter, Ronald Wayne, maar die laatste liet zich al snel uitkopen uit angst voor de risico's van de startupwereld.

Vervolgens, hoeveel verdiende steve jobs?

In zijn rol als CEO van Apple verdiende Steve Jobs een salaris van 1 dollar per jaar. Daarnaast ontving hij in 2009 een bonus van 5,5 miljoen dollar en aandelenopties ter waarde van tientallen miljoenen dollars. Het totale compensatiepakket van Jobs was in 2010 meer dan 100 miljoen dollar waard. Dus, hoe rijk is apple? Apple is een van de rijkste bedrijven ter wereld. In mei 2018 bedroegen de inkomsten van Apple 265,6 miljard dollar en werden de activa gewaardeerd op 2,19 biljoen dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Vervolgens, wat is het vermogen van apple?

Het sommetje voor Apple is wel wat imposanter. De iPhone-maker heeft maar liefst 210 miljard aan cash en makkelijk verhandelbare stukken liggen, maar daar staat een schuld tegenover van 108 miljard dollar. Dan blijft er dus 102 miljard over. Een immense berg geld. Mensen vragen ook: heeft steve jobs een kind? Steve Jobs/Kinderen

Men kan zich ook afvragen: waarom werd steve jobs geadopteerd?

2) Steve Jobs is geadopteerd

Hij groeide op in een adoptiegezin, omdat zijn biologische ouders een verboden huwelijk hadden. De vader van zijn biologische moeder, Joanne Schieble, was sterk tegen het huwelijk. Daarom stonden zijn biologische ouders hem af aan Paul Jobs en Clara Jobs-Hagopian.
Welk product is het meest verkocht van Apple? Het Apple product dat het meest verkocht is, is de iPhone.

Wie is de baas van Apple?

De huidige CEO van Apple is Tim Cook.

Door Garvin

Vergelijkbare artikelen

Wie is de directeur van Apple? :: Waar is de Poolster te zien?
Handige links