Huis > W > Wie Is De Directeur Van Apple?

Wie is de directeur van Apple?

Timothy Donald "Tim" Cook (geboren op 1 november 1960) is een Amerikaanse ondernemer, filantroop en industrieel ingenieur. Cook is de bestuursvoorzitter van Apple Inc. en was voorheen de operationeel directeur van het bedrijf onder medeoprichter Steve Jobs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe komt Apple aan zijn naam?

door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Steve Jobs heeft de naam Apple bedacht toen hij in de jaren zeventig enkel fruit at en bijna te laat was om een naam in te dienen. Jobs dreigde om het bedrijf Apple te noemen, tenzij iemand met een alternatief kwam. Dat gebeurde niet, waardoor de naam Apple bleef hangen. Hoeveel geld heeft de baas van Apple? Dat alles opgeteld met de waarde van zijn privévliegtuigen, zijn jacht, spaargeld, bonussen en het rendement over investeringen, wordt zijn totale vermogen geschat op 14,4 miljard dollar.

Hoeveel geld verdient Apple per seconde?

Apple geeft geen gedetailleerde informatie over zijn financiën vrij, dus het is moeilijk te zeggen hoeveel geld het bedrijf precies per seconde verdient. Op basis van de door Apple gerapporteerde kwartaalinkomsten kunnen we echter schatten dat het bedrijf ongeveer 100.000 dollar per seconde binnenbrengt. Hoeveel verdient iPhone per jaar? Apple geeft geen gedetailleerde informatie vrij over de inkomsten van zijn producten, dus het is moeilijk om definitief te zeggen hoeveel de iPhone per jaar verdient. Op basis van verkoopcijfers en schattingen van de gemiddelde verkoopprijs van de iPhone kan echter veilig worden gesteld dat de iPhone Apple jaarlijks miljarden dollars aan inkomsten oplevert.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoeveel miljard heeft Apple?

De coronacrisis legt Apple geen windeieren. Als eerste bedrijf ooit heeft het techbedrijf gisteravond een marktwaarde van 3 duizend miljard dollar bereikt op Wall Street. Oftewel zo'n 2600 miljard euro. Sinds het begin van de coronacrisis is Apple alleen al 200 procent meer waard geworden op de beurs. Hoeveel cash heeft Google? Na meer dan een decennium is Apple onttroond als cashkampioen. Googles moederbedrijf Alphabet is nu het bedrijf met de meeste contante reserves. Alphabet was aan het einde van het vorige kwartaal goed voor 117 miljard dollar aan cash en verkoopbare effecten, gecorrigeerd voor schulden.

Trouwens, wat is het verschil tussen een iphone 11 en se?

Apple iPhone 11 en Apple iPhone SE 2 hebben een paar overeenkomsten, zoals de processor en de schermkwaliteit. Maar toch verschillen de toestellen op een aantal belangrijke punten. Zo is iPhone SE 2 een stuk kleiner en heeft iPhone 11 een veelzijdigere camera en een betere batterijduur. En nog een vraag, welk jaar kwam iphone 13 uit? De iPhone 13 werd uitgebracht in 2020.

Dus, wat is de beste apple watch?

Er is niet één "beste" apple watch, omdat de beste voor elk individu kan verschillen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan het nieuwste model met de meeste functies, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een ouder model dat minder duur is. Sommige mensen geven de voorkeur aan een horloge met een groter scherm, terwijl anderen een kleiner horloge prefereren. Uiteindelijk is het beste apple horloge voor elk individu het horloge dat het beste bij zijn behoeften en voorkeuren past.

Door Jung

Vergelijkbare artikelen

Wat was het vermogen van Steve Jobs? :: Hoeveel verdient Steve Jobs per maand?
Handige links