Huis > H > Hoe Kun Je Zien Of Iemand Je Bericht Heeft Gelezen Op Discord?

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op Discord?

Het korte antwoord is nee – Discord toont geen leesbevestigingen zoals veel populaire messengers en sociale-mediaplatforms. Betekent dit dat er absoluut geen manier is om erachter te komen wanneer uw bericht is gelezen?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Bovendien, hoe oud moet je zijn om discord te gebruiken?

Kinderen onder de 13 jaar zijn niet toegestaan op Discord. Als Discord erachter komt dat je kind jonger is dan 13, wordt zijn of haar account automatisch uitgeschakeld. Tussen de 13 en 16 jaar hebben kinderen toestemming van hun ouders nodig. Daarvan, hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op discord? De leeftijd van een gebruiker aanpassen

  1. Selecteer "Bezwaar maken tegen een beslissing, je leeftijd aanpassen en andere vragen"
  2. Kies als subcategorie "Mijn leeftijd aanpassen"
  3. Voer je geboortedatum in en voeg de nodige bewijsstukken toe.

Wie beheert Discord?

Discord is een chat-app met een aanhang van miljoenen gebruikers. Het is gemaakt in 2015 door Hammer & Chisel, een game development studio gestart door Jason Citron en Stanislav Klimov. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar er zijn ook betaalde abonnementsopties voor gebruikers die de app willen ondersteunen en toegang willen krijgen tot premium functies. Discord is beschikbaar voor zowel desktop als mobiele apparaten.
Discord wordt gerund door een klein team van fulltime werknemers en een grotere groep parttime en vrijwillige moderators. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco, Californië. Wat is een Discord community? Een Discord community is een online chatgroep gericht op een bepaald onderwerp, interesse of activiteit. Deze gemeenschappen zijn te vinden op de Discord app en website, en worden meestal georganiseerd en gemodereerd door een groep vrijwillige gebruikers. Discord-gemeenschappen worden vaak gebruikt door gamers, ontwikkelaars en andere online gemeenschappen om hun gedeelde interesses te bespreken, nieuws en informatie te delen en evenementen of spelsessies te coördineren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dus, wat is een nitro discord?

Discord Nitro is een instant messaging-applicatie, oorspronkelijk gebruikt in videogames. Het is een geweldige app voor ervaren gebruikers omdat het hun ervaring kan verbeteren. Hier gaan we u kennis laten maken met beide diensten, gratis en betaald, en het is aan u om te kiezen. Mensen vragen ook: heb je een telefoonnummer nodig voor discord? Je kunt je Discord-wachtwoord nog steeds opnieuw instellen met je e-mailadres als je geen telefoonnummer aan je account hebt gekoppeld. Ga als volgt te werk via uw mobiele apparaat of computer: 1. Open de Discord-app en selecteer Login.

En nog een vraag, hoe join je een discord groep?

Lid worden van een server

Om lid te worden van een server of een server te creëren, moet je op het “+”-icoontje helemaal onderaan de serverlijst klikken.
Hoe kan je je eigen Discord maken? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de specifieke stappen die nodig zijn om een Discord-server te maken zullen variëren afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Enkele tips voor het maken van een Discord-server zijn echter het kiezen van een naam en onderwerp voor je server, het instellen van rollen en machtigingen, en het uitnodigen van leden om mee te doen. Je kunt ook bots en andere tools gebruiken om je server aan te passen en gebruiksvriendelijker te maken.

Trouwens, wat moet je doen als je microfoon van je telefoon het niet doet?

Als de microfoon van uw telefoon niet werkt, moet u proberen uw telefoon opnieuw op te starten, de microfoonpoort schoon te maken of de microfoon te vervangen.

Door Greeley

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Outlook updaten? :: Waarom kan ik Discord niet openen?
Handige links