Huis > W > Waarom Kan Ik Discord Niet Openen?

Waarom kan ik Discord niet openen?

Start Discord op uw pc> als de app niet kan worden geopend, gaat u naar de webversie en logt u in met uw inloggegevens en daarna zou de Windows 10 Discord-app correct moeten werken. Als laatste redmiddel moet u Discord verwijderen en opnieuw installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe veilig is discord?

Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties. Waarom hapert Discord? 🔲 Zorg ervoor dat je de laatste versie van Discord gebruikt!

Je kan de app volledig vernieuwen door op Ctrl/CMD + r te drukken. Soms kan het nodig zijn om Discord af te sluiten en opnieuw op te starten.

Wat kost Discord?

Discord is een VoIP en chat app voor gamers waarmee gamers met elkaar in contact kunnen komen voor gaming doeleinden. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Discord. Wil je Discord echter gebruiken met een premium account, dan betaal je een maandelijks abonnement van $4,99. Met een premium account krijg je toegang tot premium functies zoals aangepaste serverrollen, verhoogde stem- en videokwaliteit en verhoogde server- en clientlimieten. Dit in overweging nemend, hoeveel mensen hebben discord? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat Discord geen gedetailleerde informatie vrijgeeft over zijn gebruikersbestand. Maar volgens schattingen van derden heeft Discord waarschijnlijk meer dan 250 miljoen geregistreerde gebruikers vanaf 2020. Dit aantal blijft groeien omdat Discord steeds populairder wordt, vooral onder gamers.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, van wie is discord?

Discord is uitgebracht op . Het idee van Discord kwam van Jason Citron, die OpenFeint had opgericht, een sociaal gamingplatform voor mobiele games. Uiteindelijk verkocht hij OpenFeint aan GREE in 2011 voor $ 104 miljoen, waarmee hij Hammer & Chisel, een game-ontwikkelstudio, in 2012 oprichtte. Hoe bel je met Discord? Je kunt iemand ook bellen vanuit je vriendenlijst. Beweeg met je muis over iemand zijn naam, en er verschijnt een belknop: En dat was alles dat je moet weten over groepsgesprekken.

Wat als je microfoon niet werkt?

Probeer de volgende oplossingen: Controleer of de microfoon of de headset correct is verbonden met uw computer. Controleer of de microfoon correct is geplaatst. Verhoog het volume van uw microfoon. En nog een vraag, hoe geef je discord toegang tot je microfoon? Discord gebruikt een client-server architectuur voor alle spraak- en tekstcommunicatie. De client is het programma dat je gebruikt om verbinding te maken met Discord, zoals de Discord-app voor desktop of mobiel, of de webclient. De server is de Discord infrastructuur die ervoor zorgt dat alle clients verbinding kunnen maken en met elkaar kunnen communiceren.
Om Discord toegang te geven tot je microfoon, moet je de Discord app downloaden en installeren. Zodra je dat hebt gedaan, start je de app en meld je je aan met je accountgegevens. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tandwiel "Instellingen" in de linkerbenedenhoek van het hoofdvenster. In het instellingenmenu klikt u op "Stem & Video" in de linker zijbalk. Selecteer in het keuzemenu "Invoerapparaat" uw microfoon. Als u een desktop of laptop gebruikt, moet u wellicht ook uw audio-invoerapparaat selecteren in het dropdownmenu "Uitvoerapparaat". Zorg er tenslotte voor dat de "Input Volume" schuifknop op een geschikt niveau staat.

Dienovereenkomstig, kan je geld verdienen met discord?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals hoeveel actieve gebruikers je hebt en wat voor soort inhoud je aanbiedt. Het is echter mogelijk om inkomsten te genereren uit een Discord-server door middel van donaties, abonnementen of de verkoop van merchandise.

Door Trish Mondella

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op Discord? :: Kan niet meer op mijn mail?
Handige links