Huis > W > Wat Is Waterslot Bij Fitbit?

Wat is waterslot bij Fitbit?

Wat is de waterslotinstelling op mijn Fitbit-apparaat? Schakel de waterslotinstelling in als je in het water bent, bijvoorbeeld als je aan het douchen of zwemmen bent, om te voorkomen dat de knoppen op je tracker worden geactiveerd. Als het waterslot is ingeschakeld, zijn je scherm en knoppen vergrendeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Fitbit Alta resetten?

De knop op de oplaadkabel moet binnen een paar seconden drie keer worden ingedrukt. Er zit een knop aan het uiteinde van de oplaadkabel. Wanneer u het Fitbit-logo ziet, start de tracker opnieuw op.

Wat kan ik allemaal met mijn Fitbit?

Horloge: Je kan de tijd zien, je kan op de Versa Lite verschillende klokken installeren. Muziek: Met de Versa Lite kun je een muziek-app (Spotifiy bijvoorbeeld) bedienen op je smartphone. Relax oefenigen: Je kan rustige oefingen doen. Trainingen: Er zijn bepaalde trainingen die je aan kan zetten. Bovendien, welke telefoon met fitbit? Opmerking: Werk je Android-telefoon bij naar de meest recente OS-versie om gebruik te maken van de nieuwste functies in de Fitbit-app. Als het besturingssysteem op je telefoon niet wordt ondersteund, kun je de Fitbit-app gebruiken, maar kun je deze niet opnieuw installeren nadat je de app hebt verwijdert.

Welke app voor Fitbit Inspire HR?

De Fitbit Inspire HR kan worden gebruikt met de Fitbit-app, die gratis beschikbaar is in de App Store en Google Play. Met de app kunt u uw activiteit bijhouden, waaronder stappen, verbrande calorieën en actieve minuten, evenals uw slaap en hartslag. U kunt de app ook gebruiken om doelen te stellen, voedsel- en waterinname te loggen en uw gewicht bij te houden. Hoe werkt gps Fitbit Charge 4? De GPS op de Fitbit Charge 4 maakt gebruik van satelliettechnologie om uw locatie te bepalen. Het gebruikt een netwerk van 24 satellieten die rond de aarde draaien en signalen terugsturen naar het apparaat. Het apparaat gebruikt deze signalen vervolgens om uw locatie te trianguleren en u een nauwkeurige meting te geven.

Gerelateerde artikelen

Hoe Fitbit apparaat synchroniseren?

De foto van je apparaat is wat je nodig hebt om te synchroniseren.

Hoe kan ik mijn Fitbit koppelen met MyFitnessPal?

In de online omgeving van MyFitnessPal heb je in de menubalk een optie apps. Je ziet daar alle apps waarmee koppelingen mogelijk zijn. Kies voor Fitbit, en daarna voor connect. Je moet nu je gebruikersnaam en wachtwoord voor je Fitbit-account eenmalig opgeven om de koppeling te activeren. Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon? Ga voor instructies naar het help-artikel van Apple of het help-artikel van Android (Google). Ga op je telefoon naar Instellingen. Bluetooth en schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in. Open de Fitbit-app en probeer je apparaat te synchroniseren.

Hoe Fitbit koppelen aan nieuwe telefoon?

Ga naar de instellingen op je smartphone. Ga naar 'Bluetooth' en tik op je Fitbit. Tik nu op 'Vergeet dit apparaat'. Open de Fitbit app en koppel je Fitbit opnieuw aan je smartphone. Waarom werkt de Fitbit app niet? Er zijn een paar redenen waarom de Fitbit-app mogelijk niet werkt. Een reden kan zijn dat de app niet compatibel is met het apparaat dat u gebruikt. Een andere reden kan zijn dat de app niet up-to-date is. Om te controleren of er updates zijn, open je de App Store op je iOS-apparaat of de Google Play Store op je Android-apparaat en zoek je naar Fitbit. De derde reden kan zijn dat Bluetooth is uitgeschakeld op je apparaat. Om Bluetooth in te schakelen, ga je naar de Instellingen van je apparaat en zoek je naar de optie Bluetooth. Zorg er ten slotte voor dat je Fitbit is opgeladen en zich binnen een straal van 30 meter van je apparaat bevindt.

Welke smartwatch werkt met Google Fit?

De overgrote meerderheid van de smartwatches op de markt werkt tegenwoordig met Google Fit. Google Fit is een gratis app waarmee u uw fitnessactiviteiten kunt bijhouden en uw vooruitgang in de tijd kunt volgen. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten.

Door Baler Treptow

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van streaks? :: Wie maakt het script?
Handige links