Huis > W > Welke Fitbit Voor Fietsen?

Welke Fitbit voor fietsen?

Een uitstekende keuze voor regelmatige fietsers; deze FitBit Versa 3 sporthorloge. Dankzij de ingebouwde gps, houdt deze horloge je sportprestaties en route nauwkeurig bij in de Fitbit App en kun je je smartphone eventueel thuislaten. Ook meet de Versa 3 je slaapritme waardoor je je nachtrust verbetert.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe strak moet een Fitbit zitten?

Zorg ervoor dat het bandje niet te strak zit. Zorg dat je het los genoeg draagt zodat het op en neer kan bewegen aan je pols. Plaats het bandje tijdens de training hoger op je pols (2-3 vingerbreedtes boven je polsbot) voor een betere pasvorm. Het moet stevig, maar niet te strak zitten. Welke app werkt samen met Fitbit? Deze apps werken met je Fitbit samen

  • Fitstar. Een inkoppertje, want FitStar werd in 2015 overgenomen door Fitbit.
  • Wokamon – Monster Walk Quest. Vind je wandelen te saai, dan kun je met deze app iets leuks ervan maken.
  • Under Armour Record.
  • Nudge.
  • Strava.
  • Lumosity.
  • MyFitnessPal.

Dienovereenkomstig, wat kan ik allemaal met mijn fitbit?

Fitbits zijn apparaten voor het bijhouden van activiteiten die uw stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten kunnen bijhouden. U kunt uw Fitbit ook gebruiken om uw slaap bij te houden, en sommige Fitbits hebben geavanceerde functies zoals het bijhouden van uw hartslag. U kunt de Fitbit-app gebruiken om uw vooruitgang bij te houden en doelen te stellen, en u kunt ook voedsel- en waterinname en gewicht loggen. Wat dit betreft, is de fitbit app gratis? Ja, de Fitbit app is gratis.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom is mijn Fitbit zo snel leeg?

Redenen waarom je Fitbit Versa 2/3 batterij snel leeg raakt

Afgezien daarvan zijn er nog een reeks andere redenen, zoals de hele dag synchroniseren, hoge schermhelderheid, talloze meldingen en overmatig gebruik.
Hoe lang gaat een Fitbit Charge 4 mee? De Charge 4 heeft een langere batterijduur gekregen, en gaat bij gemiddeld gebruik zes tot zeven dagen mee voordat je hem weer moet opladen. Bij intensief gebruik - vooral wanneer je de GPS-functie aanzet - is dat wel veel minder, merkten we. Met de GPS aan moet je na vier tot vijf uur weer opladen.

Hoe duur is een Fitbit?

Een standaard abonnement is €8,99 per maand. Wanneer je een jaarabonnement afsluit kost Fitbit Premium €6,67 per maand. Hoe lang gaat een Fitbit Alta HR mee? De Fitbit Alta HR gaat ongeveer vijf dagen mee zonder op te laden. Dit is afhankelijk van hoe vaak je de tracker gebruikt en welke functies je inschakelt.

Hoe reset ik mijn Fitbit versa?

Om je Fitbit Versa opnieuw in te stellen, moet je het volgende doen:
1. Zorg ervoor dat je Fitbit Versa is uitgeschakeld.
2. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je het Fitbit-logo ziet.
3. Laat de aan/uit-knop los en je ziet de optie 'Opnieuw opstarten'.
4. Selecteer 'Opnieuw opstarten' en je Fitbit Versa zal opnieuw opstarten.

Door Abner

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een account aan bij Fitbit? :: Waarom doet mijn Fitbit het niet?
Handige links