Huis > W > Wat Kost F1 Bij Viaplay?

Wat kost F1 bij Viaplay?

Er zijn verschillende manieren om de Formule 1-races vanaf dit seizoen bij Viaplay te bekijken, al is daar wel een kostenplaatje aan verbonden. De reguliere prijs van een Viaplay-abonnement is 13,99 euro per maand (bijna 170 euro per jaar), maar de snelle beslisser betaalt het eerste jaar 99 euro (8,25 euro per maand).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik f1 tv pro op tv?

Zo kijk je Formule 1 op je Chromecast

  1. Open de F1 TV-app op je smartphone of tablet;
  2. Kies welke beelden je wil bekijken;
  3. Klik op het Casting-icoontje rechtsboven om de beelden naar je televisie te sturen;
  4. Na enkele seconden zal het beeld op je tv te zien zijn.
Welke zender Ziggo Sport Canal Digitaal?
VoorkZenderFreq.
31FOX Sports 3 HD0
32FOX Sports 4 HD11739
33Ziggo Sport Select HD12129
34Ziggo Sport Voetbal12129

Heeft Canal Digitaal ook Ziggo Sport?

Nee, Canal Digitaal heeft geen Ziggo Sport. Bovendien, heeft canal digitaal ook viaplay? Ja, Canal Digitaal heeft ook Viaplay. Viaplay is een streaming dienst die films, TV shows en live sport aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat dit betreft, welke f1 races gratis ziggo?

Naast die van Zandvoort zijn ook de races in Italië (Emilia-Romagna), Groot-Brittannië en Brazilië live te zien op de zender die voor de meeste Nederlanders in het standaardpakket zit. En nog een vraag, waar kan ik formule 1 kijken op tv? Formule 1 zal in Nederland van 20 te zien zijn bij Viaplay. Nu kijk je F1 TV Pro nog gratis omdat je Ziggo Sport Totaal hebt. Vanaf 16 december kan dat niet meer, dan stopt je gratis F1 TV Pro.

Waar kan je Formule 1 kijken Belgie?

Ook via betaalzenders kan je F1 bekijken. In Belgie moet je daarvoor een Play Sports-abonnement afsluiten bij Telenet. In Nederland kan je terecht bij streamingdienst Viaplay. En nog een vraag, wat kost formule 1 kijken bij kpn? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de kosten voor het kijken naar Formule 1-races hangen af van de specifieke race en van de provider die u gebruikt om de race te bekijken. Als algemene richtlijn kunt u echter verwachten tussen $10 en $30 te betalen voor een pay-per-view race bij een grote provider zoals KPN.

Wat kost Formule 1 bij Ziggo?

Ziggo is een Nederlands telecombedrijf en Formule 1 is een racespel. De kosten van Formule 1 bij Ziggo zijn €19,95 per maand.

Door Gable Gallegoz

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik livestream uitvaart bekijken? :: Waar kan ik Formule 1 streamen?
Handige links