Huis > H > Hoeveel Cijfers Heeft Een Ean-Code?

Hoeveel cijfers heeft een EAN-code?

De EAN-code is gekoppeld aan een plaats en niet aan een persoon. Voor elk leveringspunt en voor elke energievorm bestaat een unieke EAN-code van achttien cijfers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat is het verschil tussen GTIN en EAN?

GTIN betekent in het Engels: Global Trade Identification Numer, in Nederland beter bekend als het EAN- nummer. Ieder GTIN- nummer is een uniek 14- cijferig nummer dat wordt gebruikt om artikelen, producten en diensten te identificeren. Momenteel wordt GTIN alleen gebruikt in barcodes. Hoe wordt een EAN code samengesteld? De EAN-code bestaat in principe uit een reeks van dertien cijfers, in tegenstelling tot de twaalfcijferige UPC-code, die door middel van een barcode worden weergegeven. De scanner leest de bits door de barcode in vakjes op te delen en te bepalen welke delen wit (code 0) en zwart (code 1) zijn.

Daarvan, welke etenswaar kreeg de eerste streepjescode?

Het eerste voedingsmiddel met een streepjescode was een pakje Wrigley-kauwgom. De streepjescode werd in 1974 gescand op een verkooppunt in een kruidenierswinkel in Ohio, VS. Vervolgens, waar vind ik het ean nummer? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de plaats van het EAN-nummer kan per product en fabrikant verschillen. Enkele veel voorkomende plaatsen om het EAN-nummer te zoeken zijn echter op de productverpakking, op het product zelf of in de handleiding van het product. Als u het EAN-nummer nog steeds niet kunt vinden, kunt u proberen rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dus, waar vind ik mijn ean code samsung?

De EAN-code staat voor Europees Artikel Nummer en is een unieke code die bestaat uit alleen cijfers (zonder spaties, streepjes etc.) en start altijd met een 88 of 87. Je kunt de EAN-code vinden op de verpakking van je toestel. Tevens het IMEI-nummer kun je hier vinden. En nog een vraag, hoe oud is de barcode? De barcode werd in de Verenigde Staten bedacht en daar tot voor kort de Universal Product Code (UPC) genoemd. Het eerste product waarvan de UPC-code werd gescand, was een pakje kauwgum. Dat gebeurde op 26 juni 1974 in een supermarkt in Troy, Ohio.

Wat kost een barcode?

Barcode

Wat kost

TypePrijs
Leespenvanaf 65 €
Laserscannervanaf 40 €, professionele apparaten vanaf 2000 €
Camerascannervanaf 235 €
Waar moet een barcode aan voldoen? Een streepjescode moet leesbaar zijn voor een streepjescodescanner. Hij moet ook het juiste formaat hebben en de juiste afstand tussen de streepjes.

Hoe hoog moet een barcode zijn?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder het type barcode dat wordt gebruikt, de scanner die wordt gebruikt en de omgeving waarin het scannen plaatsvindt. In het algemeen wordt echter aanbevolen om barcodes ten minste 2,54 cm van de rand van het etiket en ten minste 1,27 cm van andere gedrukte objecten op het etiket te plaatsen.

Door Herta

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot moet een QR code minimaal zijn? :: Hoe lees je streepjescode?
Handige links