Huis > W > Wat Zegt Super Mario Altijd?

Wat zegt Super Mario altijd?

Denk je Mario, dan denk je 'Lets-a-go!' en 'It's-a me, Mario!'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je Bluetooth altijd aan laten staan?

Als je telefoon altijd aan staat, ben je kwetsbaar voor hackers. Je kunt gehackt worden door je toestel te verbinden met het toestel van een hacker. Dat is extra makkelijk als je je telefoon altijd aan hebt staan.

Dit in overweging nemend, hoe heet iedereen van mario?

De groep bestaat uit Ludwig von Koopa, Roy Koopa, Morton Koopa Jr., Wendy O. Koopa, Larry Koopa, Lemmy Koopa en Iggy Koopa. Wie is de beste vriend van Mario? Yoshi is Mario's vriend, hij verscheen het eerst in Super Mario World, uitgebracht op de Super Famicom (in Japan zo genoemd, waar hij het eerst bekend werd). Zijn Noord-Amerikaanse en zijn Europeaanse verschijningen kwamen als eerst op de SNES in Super Mario World.

Je kunt ook vragen wat voor beroep hebben mario en luigi?

Het beroep van Mario en Luigi is loodgieter. Wat dit betreft, is luigi de broer van mario? Nee, Luigi is niet de broer van Mario. Ze maken allebei deel uit van de Mario franchise, maar ze zijn geen familie van elkaar.

Gerelateerde artikelen

Kan je telefoon horen wat je zegt?

Misschien heb je wel eens gehoord van telefoons die je afluisteren. Misschien dacht je dat dit onmogelijk was, maar niets is minder waar. Er zijn veel apps in de App Store en de Play Store die toegang hebben tot de microfoon van je telefoon. Het is dus mogelijk dat je telefoon meeluistert.

Mensen vragen ook: is luigi een loodgieter?

Een jaar later werd duidelijk dat Mario in het dagelijks leven loodgieter is, evenals zijn broer Luigi. Daarvan, wat is de leeftijd van super mario? Zo zou Mario oorspronkelijk 38 jaar zijn terwijl Peach nog maar 16 is. Iets dat ze omschreef als toch 'problematic'. Al kan je natuurlijk redeneren of Peach en Mario wel echt een koppel zijn.

Hoe oud is Toad?

ToadToad

Toad

Toad
Personage uit Mario-serie
Cosplayer, uitgedosd als Toad
Eerste spelSuper Mario Bros. (1985)
Schepper(s)Shigeru Miyamoto
Dienovereenkomstig, hoe heet het spook in mario? Er is geen spook in Mario.

Trouwens, hoe heet de schildpad van super mario?

De schildpad heet Koopa.

Door Cox

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud is Princess Daisy? :: Hoe oud is Super Mario?
Handige links